Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti járnátok egy ronda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű, igényes nővel?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok a nő, csak kícáncsi vagyok.

2019. jún. 7. 23:05
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszoljatok. Csak igen vagy nem, nem olyan nehéz.
2019. jún. 8. 00:00
 22/40 anonim ***** válasza:
62%
Hiába magabiztos, kedves, és széles látókörű, ha rondának látja az akinek vele kell lennie. Akkor ugye az azt jelenti hogy nem tetszik neki. Felszínesség ide vagy oda, mégiscsak szükség van arra hogy először kívül tetszen meg, utána a belső és a külső értékek együtt érvényesüljenek. Ez a két dolog nem hiányozhat egy alakuló kapcsolatból.
2019. jún. 8. 00:07
 23/40 anonim ***** válasza:

...és ez az amiért nekem pl. totál felesleges lenne elérni bármit is, mert ez mindig is elmaradna. (És ezen nem lehet változtatni - ez van)

2019. jún. 8. 00:08
 24/40 A kérdező kommentje:
Végre normális valasz! Köszi!:)
2019. jún. 8. 00:10
 25/40 anonim ***** válasza:
76%

Kérdés, hogy mit takar a ronda. A legtöbb nő szép vagy átlagos, ha minimálisan ad magára. Akik nem szépek, azok inkább csak igénytelenek.

Részemről nem tudnék együtt lenni olyannal, aki nem ébreszt bennem fizikailag is vonzalmat. Ezt a fizikai vonzalmat a viselkedéssel is lehet hozni. Volt 1 olyan lány, aki amúgy nem volt az esetem, de aztán mégis bejött és összejöttünk.

A sztorihoz hozzátartozik, hogy nem láttam még ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű nőt. Ha mutatsz egy ilyet, elhívom randira.

2019. jún. 8. 00:26
 26/40 anonim ***** válasza:
Nincs nagy válogatási lehetőségem, így igen.
2019. jún. 8. 08:03
 27/40 anonim ***** válasza:
Igen, de ő nem járna velem, mert én is ronda vagyok.
2019. jún. 8. 08:22
 28/40 anonim ***** válasza:
Ronda és igényes? Lefordíthatatlan szókapcsolat.
2019. jún. 8. 09:15
 29/40 anonim ***** válasza:
részletezd kicsit mennyire ronda, egész testet
2019. jún. 8. 09:26
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehordhattok mindenfélének, de nem. Én amúgy is a félénkebb, törődésre, oltalmazásra vágyó, aranyos lányokat tudom csak szeretni, az meg alap, hogy tetszenie kell nekem. Ha nem tetszik, akkor mégis mi a bánatért járnék vele? Csak azért, hogy elmondhassam, hogy mellettem is szuszog valaki? Nincs legényadó bevezetve, úgyhogy ilyen álműveletekre semmi szükség...
2019. jún. 8. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!