Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű, igényes nővel?
Válaszoltam a kérdésedre.Akit rondának látsz azzal nem akarsz járni,mert szexuálisan képetelen vagy megkívánni.Max. barátság.Rondának nevezni valakit nagyon erős jellemzés.Ha jársz valakivel,akinek a külseje nem olyan tetszetős,akkor max odáig merészkedik,hogy tudom,hogy nem a legszebb,de szeretem,és okos.De nem ronda.
Ráadásul nem önmagát jellemzi így,hanem Te aggatod rá ezeket a jelzőket.Nagy különbség.
"Nem én vagyok a nő, csak kícáncsi vagyok."
Valakit biztos jellemeztêl így...
"csak kíváncsi voltam mennyire felszínesek az emberek."
Bocs, de az nem felszinesseg, ha valaki nem akar szexualitás kapcsolatot olyannal, akit rondanak lát.
Ha ezt nem így gondolja, akkor nehezen lehet intelligens.
Jó, így könnyű kimagyarázni, mert akkor kvázi senki nem rond aa világon, de akkor meg mire a kérdés...? És mi van a "ronda ,de magabiztos nem egyeztethető össze" dologgal, ha úgysem ronda senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!