Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti járnátok egy ronda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű, igényes nővel?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok a nő, csak kícáncsi vagyok.

2019. jún. 7. 23:05
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Bocsi, ez a 6.-nak szólt. Többieknek köszi
2019. jún. 7. 23:32
 12/40 anonim ***** válasza:
56%

Válaszoltam a kérdésedre.Akit rondának látsz azzal nem akarsz járni,mert szexuálisan képetelen vagy megkívánni.Max. barátság.Rondának nevezni valakit nagyon erős jellemzés.Ha jársz valakivel,akinek a külseje nem olyan tetszetős,akkor max odáig merészkedik,hogy tudom,hogy nem a legszebb,de szeretem,és okos.De nem ronda.

Ráadásul nem önmagát jellemzi így,hanem Te aggatod rá ezeket a jelzőket.Nagy különbség.

2019. jún. 7. 23:37
 13/40 anonim ***** válasza:
13%
Ronda, de magabiztos, tehát elfogadta magát olyannak, amilyen. Ez nem egy annyira összeegyeztethetetlen (huhh) tény. A szomorú valóság sajnos ilyen esetekben általában az, h egy látszat magabiztosság, tele agresszióval, szóval én óvatosan közelíteném meg az ilyen hölgyet, mert ebből könnyen lesz egy zsarnok, hárpia társ, de nem egy egészséges lelkivilágú, ez tuti. De tisztelet a kevés kivételnek.
2019. jún. 7. 23:39
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem jellemeztem senkit istenem csak egy kérdest tettem fel, menj már innen ha mar nem tudsz normális lenni
2019. jún. 7. 23:39
 15/40 A kérdező kommentje:
A 15.-nek köszi.
2019. jún. 7. 23:40
 16/40 anonim ***** válasza:
30%

"Nem én vagyok a nő, csak kícáncsi vagyok."

Valakit biztos jellemeztêl így...

2019. jún. 7. 23:44
 17/40 anonim ***** válasza:
63%

"csak kíváncsi voltam mennyire felszínesek az emberek."

Bocs, de az nem felszinesseg, ha valaki nem akar szexualitás kapcsolatot olyannal, akit rondanak lát.

Ha ezt nem így gondolja, akkor nehezen lehet intelligens.

2019. jún. 7. 23:48
 18/40 érdeklődő63 ***** válasza:
62%
én járnák
2019. jún. 7. 23:53
 19/40 érdeklődő63 ***** válasza:
45%
á' meggondoltam magam . inkább mégse
2019. jún. 7. 23:54
 20/40 anonim ***** válasza:
20%

Jó, így könnyű kimagyarázni, mert akkor kvázi senki nem rond aa világon, de akkor meg mire a kérdés...? És mi van a "ronda ,de magabiztos nem egyeztethető össze" dologgal, ha úgysem ronda senki?

2019. jún. 7. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!