Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom megkérdezte randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérdezte randin hogy milyen desszertet kérek, mikor pedig válaszoltam nem hozott semmit. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Dupla randink volt egy baratnőmmel és a párjával, miután ettünk a párom megkérdezte hogy milyen desszertet hozzon nekem (olyan helyen voltunk ahol a pultnál kell rendelni, nincs pincér) amikor válaszoltam hogy palacsintát, akkor nem hozott nekem semmit. A barátnőm párja is megkérdezte a barátnőm, majd elment hozni neki. Nagyon kelleletlenul éreztem magam, nem tudtam hogy akkor most álljak fel hozzak én vagy kérdezzek rá még egyszer.
2019. jún. 7. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Ez tipikusan olyan dolog, amit évekkel később nagyszerűen felhozhatsz egy vitában, amikor azt ecseteled neki, hogy mekkora szarember...

Mit tennék? Tovább lépnék és örülnék, hogy ennél nagyobb bajom nincs az életben, amin aggódnom kellene.

2019. jún. 8. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor visszajött megkérdezhetted volna, hogy hol az a palacsinta. Vagy felállsz és hozol magadnak.

Amúgy maradjatok együtt, te önállótlan vagy és nem mered kinyitni a szádat, a pasid pedig annyira sügér, hogy 5 méteren belül elfelejti amit mondanak neki. Remélem legalább szépek vagytok, hogy a gyerekek valami pozitívat is örököljenek, ha már okosak nem lesznek.

2019. jún. 8. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

Kommunikáció b+! Kommunikáció!

Fel nem foghatom, hogyan lehet együtt lenni egy olyan emberrel, akiben annyira sem bízol, hogy megkérdezd tőle: "hol a nyomorult palacsintám?"

Hogy tudtok ti együtt élni? Borzasztó frusztráló lehet. Én a távoli ismerőseimmel is közvetlenebb vagyok, mint ti egymással.

2019. jún. 8. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem lehetsz egy egyszerű eset, ha ebből ekkora ügyet csinálsz.

Nagyon jó és egyáltalán nem felszínes kapcsolatod lehet mind a pároddal, mind a barátnőddel, ha nem merted megkérdezni. (Irónia). De azt fel nem foghatom, hogy egy krv palacsinta miatt minek kell így kiakadni..

Végül mi lett? Összeszedted minden bátorságod és rákérdeztél vagy sutba dobtad hercegnői mivoltodat és elmentél te a palacsintáért?

2019. jún. 8. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon beteg faszi.. szerintem skizofrén
2019. jún. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!