Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérdezte randin hogy milyen desszertet kérek, mikor pedig válaszoltam nem hozott semmit. Ti mit tennétek?
Egyébként ennyire nem nyílt őszinte ez a kapcsolat? Ha a barátnőd előtt nem akartad kellemetlen helyzetbe hozni, mert mondjuk nem tudod magad humorosan kivágni egy ilyen helyzetből (ezt el tudom fogadni), de utána kettesben, ha így böki a csőröd, miért nem kérdeztél rá, hogy bmeg hol volt a palacsintám? :D
Félsz a pasitól?
Ennyire új még, vagy ennyire rosszak a tapasztalataid a reagálását illetően?
Vagy te vagy még ennyire fiatal?
Háromszor mondtam neki hogy csokis jo lesz, és semmi.
Otthon mikor felhoztam mondta azt várta hogy én is felállnak, de szerintem hazudott. Miért kéne egy palacsintáért ketten oda menjunk? Meg ha nem akart ő hozni nekem akkor miért kérdezte meg hogy mit hozzon?
Egyébként mostmár simán kérdezném, akár viccesen duzzogósra is venném, hogy na és az én palim hol van, de 14 éves koromban nem biztos, hogy megtettem volna.
Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt?
És ők hárman ettek te meg semmit, ez az én fejemben sincs meg.
Nem értem az ilyen nőket, akik ott is drámát csinálnak, ahol nincs.
- Milyen desszeretet eszel?
- Palacsintát, csokisat. Hozol nekem?
Ennyi. Nyisd ki a szádat, áramoltasd ár rajta a levegőt, mellé használd az agyad. Ez a nagy titok.
De az is célravezető, ha felemeled a feneked és hozol magadnak egy csokispalacsintát. (Bár teszem hozzá, hogy csokis palacsintát otthon eszünk, nem étteremben. Mondjuk ahol nincs pincér, az nem is étterem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!