Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért próbált hónapokon át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbált hónapokon át közeledni hozzám, ha szerinte nagy a korkülönbség közöttünk? 22l

Figyelt kérdés

3-4 hónapig próbált közeledni, párszor randira is elhívott, én lemondtam. Amikor utoljára hívott randira, igent mondtam. Lett második randi is belőle, jól éreztük magunkat. A második randin heves csókolózásba kezdtünk (de nem feküdtünk le), szerinte megvan közöttünk a kémia. Nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten. Azt mondta, hogy ő rég nem érzett ilyesmit.

Ezután megkérdezte, hogy hány éves vagyok, és hogy ha nem találom soknak a korkülönbséget. Mondtam, hogy nálam 10 év a maximum korkülönbség. Mondta, hogy szerinte ez a 8 év sok. De lesz harmadik randi is.

Vajon csak lefektetni akar? Azért próbálkozik hónapokon keresztül?

Még olyasmit is mondott, hogy szép lemne ha jövőben elmennénk valami rendezvényre (ezt az első randi után mondta). Ebből én arra következtettem, hogy hosszútávra tervez velem. De a korkülönbséges véleménye arra enged következtetni, hogy csak le akar feküdni velem

2019. jún. 7. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 30 éves férfinak hamarabb eszébe juthatott volna,hogy rákérdezzen a korodra.Mondjuk a 3-4 hònapos közeledés alatt...Nem is értem ez miért nem történt meg.Ettől függetlenül látnia kellett,hogy van köztetek jó pâr év!Ebből kiindulva szerintem amit mondott azt jelenti,hogy nem tervez komolyat veled,és lehet azért mert pár alkalomra jó leszel.De több más oka is lehet.Pl. nem gondolja,hogy lenne közös témátok,azonos jövőkép,vagy egyszerűen csak azon aggodik már most,hogy ùgyis koccolsz 2 év mùlva.Viszont most tetszel neki annyira,hogy ne tudjon ellenállni,és inkább randizik,mintsem kiengedjen a kezei közül.Szóval a fejébe senki nem lát bele,majd kiderül.
2019. jún. 7. 11:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudta, hogy mekkor a korkülönbség amikor megismert. Szerintem azért kérdezett rá mégegyszer, hogy szóbahozza, hogy szerinte sok
2019. jún. 7. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is ezt mondta a férjem, amikor randizni kezdtünk. 8 év van köztünk is. Attól félt, hogy lelépek, mert még olyan fiatal voltam. Idén 9 éve, hogy együtt vagyunk.
2019. jún. 7. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy idióta ebből kiindulva.(1)
2019. jún. 7. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezt a korkülönbséges dumát akkor nyomatták, amikor volt pár randi és együttlét a hátunk mögött. Nem merte azt kimondani nyíltan, hogy szex oké, kapcsolat nem. Helyette legalább azt hazudta, hogy szeret. Végül is ez is egy lecke volt a kissé kései felnőtté érésem szempontjából.

Szóval az ilyenekkel vigyázni kell.

2019. jún. 7. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Attól meg nem kell hasra esni, ha elvisz valahová, vagy ha szépeket mond. Majd ha kitart melletted hónapokig, az jelent valamit.
2019. jún. 7. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akar dugni. Szinte az összes közhely megvolt a sztoriban, ami lenni szokott. Hosszú távra szexet is lehet tevezni, nem csak kapcsolatot. Csak ne lepődj meg, ha mellette becsajozik egy korabelivel, akivel komolyan tervez.
2019. jún. 7. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Mivel bejössz neki, igy megpróbálja fenn tartani a kapcsolatot veled, de szerintem nagy eséllyel csak szex lesz ebből. Az elején, miért mondtál nemet a randira?
2019. jún. 7. 14:16
 9/9 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
látens pedofil.
2019. jún. 9. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!