Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 7 év korkülönbség? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség? Többi lent!

Figyelt kérdés

A lányom most lett 17 éves, mindig megértettük egymást, igazából én is ennyi idős voltam amikor megsszületett, így nincs nagy korkülönbség köztünk, sőt szerintem így még szorosabb is kettőnk közt az apa-lánya kapcsolat.

Legjobb haverom 24 éves, értelmes, normális, és tudom hogy van köztük valami egy ideje. Ti hogy állnátok a dologhoz?

A lányom elégg érettnek bizonyul, főleg anyja halála óta nagyon korán felnőtt, így igazából olyan mintha egy huszonévessel beszélnék, amikor vele vagyok, mégis nyilván féltem. De azt is tudom, hogy mindketten elég makacsok, így ha ellenezném a kapcsolatukat, akkor is egymással lennének.

2019. máj. 18. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Elbeszélgetnék a haver fejével, hogy ez nem pálya. De nem a korkülönbség miatt, hanem hogy ne lőjön már házinyúlra. Nem tisztességes.
2019. máj. 18. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
"így ha ellenezném, ...." - Még csak egy gyerek voltál, amikor született, de ettől még igazán viselkedhetnél úgy ebben a helyzetben, mint ahogy egy apának kéne.
2019. máj. 18. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szóval kb 16-17 évesen felcsináltad a lányod anyját.. nem írtad hogy tervezett volt, feltételezem nem (javíts ki ha mégis).

Szóval ez alapján szerintem nem nagyon vagy olyan helyzetben hogy prédikálni tudj a felelősségről (a példa te magad vagy).

Ez meg nagyon attól függ milyen a lányod. Sok esetbsn nevelés kérdése. Nem örülnék neki, ha 2-3 évvel idősebb lenne már nem lenne olyan feltűnő a 7 év.

Mjnden esetre elbeszélgetnék a haveroddal hogy szálljon le a lányodról. Mindegy hány éves a haver lánya eléggé tabu.

2019. máj. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!