Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tanítja az összes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanítja az összes nő azt, hogy el kell kerülni a csajozó férfiakat, amikor sok esetben maguk sem fogadják meg ezt a tanácsot?

Figyelt kérdés

Nem egyszer előfordult már, hogy elmondtam a csajoknak, hogy mit szeretnék tőlük, hogy nem akarom magam lekötni, csak dugni akarom a nőket, sose az lett, amit megjósoltak.

A legutóbbival például nemrég beszéltem telefonon, és ő ajánlotta fel, hogy csináljunk valami közös programot. (naná, hogy kapok az alkalmon!)

Komoly párkapcsolatra teljesen alkalmatlan vagyok, ennek ellenére elég jól megy az ismerkedés.

Miért?

2019. jún. 5. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem az összes.

Azok, akik elmennek veled, még nem tudják ezt megfogadni, nem estek pofára eleget, nem unták meg. Majd fognak, és jönnek ezzel a tanáccsal.

2019. jún. 5. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Hmm.... Lehet, hogy azok, akik ezt hirdetik nem pontosan ugyan azok a nők, akik elmennek veled.... Hmmm....
2019. jún. 5. 18:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Hogyne estek volna már pofára. Ismerem az élettörténetüket.

Velem egyébként nem fognak pofára esni, mert ismerik a céljaimat. Pofára azzal lehet esni, aki hazudik a nőknek. Én őszinte vagyok.

Megígértem pl. azt is, hogy amikor úgy találkozok majd az egyikkel, hogy a barátnője ott lesz, akkor nem mászok rá, nem alkalmazok trükköt stb. Én tartom is a szavamat.

2019. jún. 5. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor pont ennek örülnek. Nem vagy másra jó nekik és nem is kellenél többre, ez így megfelel mindenkinek. Az a rossz, ha valakibe beleszeretnek és az hazudik nekik, de így nincs probléma.
2019. jún. 5. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert a következetesség nem női szokás?
2019. jún. 5. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Figyelembe véve, hogy a múltkorival 2,5 órát beszéltünk telefonon, és szinte szóba került a szex, úgy tűnik, valami másra még lehet engem használni :D

2019. jún. 5. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:
De köszi a válaszokat. Jó éjt.
2019. jún. 5. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy sima szexpartnertől is intelligenciát várok el, és nem tudnék együtt lenni valakivel aki nem vonz személyiségében is, akkor sem, ha csak szexet akarok tőle. Ettől még párkapcsolatban nem leszünk, de ha nem intelligens, nem tud elvarázsolni.
2019. jún. 6. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!