Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan nyissak az uj suliban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyissak az uj suliban? (f.14 vagyok)

Figyelt kérdés

13 vagyok és ujiskolába kerülök egy rég összeszokott társaságba és ,hát a régi suliban nem nagyon tudtam mit csinálni mert tudták,hogy cukros vagyok meg ,hogy kocka meg stb... és ezekért nem nagyon tudtam a lányok közelébe férkőzni.

de ezen én most változtantni akarok!

annyi alap,hogy a cukorbetegségemet ameddig tudom eltitkolom, lemondok a fojtonos metál halgatásról és military öltözködésről meg nem hülyölök stb...

az alkatom elég izmos (feszül a póló rajtam) , a hajam dús erős barna , a szemem erőteljes kék , 173cm magas vook , és szerintem elég jóképü de ez lehet ,hogy csak ego :D

2010. júl. 8. 01:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hogy nyiss? ásszal.. ha nyered az adogatásod tuti vagy
2010. júl. 8. 11:27
 12/17 anonim válasza:

Szerintem add önmagad, ha valaki nem néz ki jól az ne játssza a vagányat mert az kifejezetten undorító:S tapasztalat:S

Viszont ha tényleg jól nézel ki akkor csináld úgy h mindig aranyosan mosolyogsz, nem kell azt mondogatni h így helyes vagyok meg úgy viszont ha egy lány azt mondja neked hogy az vagy akkor ne tagadd de ne is legyél beképzeld:)

Az egyik fiú ismerősöm nagyon helyes(bár ő idősebb már) MSN-en szoktam vele beszélgetni és sose tagadja hogy helyes ha írom neki=) Annyira imádom mikor ilyen:P<3

13,5/L

2010. júl. 8. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem majd a portás nyit neked az új suliban. :D
2010. júl. 8. 14:19
 14/17 A kérdező kommentje:

11:04

igen értem ez jó ötlet

2010. júl. 8. 15:14
 15/17 Charlotte14 válasza:

Szia!

Én is most költözöm anyukámmal új helyre és én is változni szeretnék szeptemberre az új sulira.. Nekem az a bajom,hogy elég félénk vagyok, vagy inkább jobb szó a zárkózott..:S Koravénnek mondanám magam.. a saját korosztályommal nem igazán érzem jól magam.. csak a nálam (nem sokkal) pár évvel idősebbekkel..Viszont a fiúkkal nem így vagyok.. még nem volt barátom.

Próbálok nyitottabb lenni.. próbálkozom.. remélem sikerül! :)

Neked viszont azt ajánlom,hogy igen tényleg ne hazudozz Önmagadról! Nincs semmi értelme,ráadásul ha tényleg helyes vagy akkor nincs mitől félned/izgulnod.. tuti,hogy a lányok (legalábbis 1-2 biztos akad majd)"kinéznek maguknak". Csak légy önmagad, egy kis humor sosem árt..:P

És ami a legfontosabb : Ne Vonulj El a Társaságtól! Beszélgess velük légy Te is nyitottabb;D stb..

Remélem tudtam segíteni;)

Üdv! :)

2010. júl. 9. 19:57
 16/17 anonim válasza:
hát én biztos kiutálnálak :) utálom ha vlaaki ilyen egoista ... jah izmos vagy, meg feszül a póló... hát ne az öcséd pólóját vedd fel és akkor máris nem leszel olyan izmos
2010. aug. 6. 16:57
 17/17 A kérdező kommentje:
jah csakhogy én a sajátomat veszem fel ami M-es meg van egy két régebbi S-es de azok is kinyultak
2010. aug. 20. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!