Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fér bele ha egy férfi szinte mindennap iszik?
Figyelt kérdés
KB 5 sör és kB néhány feles?2019. máj. 30. 12:51
11/18 anonim válasza:
Tipikus önsorsrontó, lábtörlő vagy. Gyere össze vele, de ide ne gyere fél év múlva, higy kékre-zöldre ver, elcseszi az összes pénzt piára és a többi, ami ezzel az életmóddal jár....
13/18 anonim válasza:
Beszarok :-D
"Nagyon szeretem bocsanatot kértem..."
Aztán csodálkozol a pofonok után....
Mit akarsz egy alkesz pasitól??? Ha te is az lennél még megértenem de igy?!
14/18 anonim válasza:
Nekem nincs bajom alapvetően azzal ha valaki fogyaszt alkoholt (én is szoktam) barátokkal elmenni kicsit iszogatni/bulikban/ünnepek stb.
De ez nagyon sok! Minden nap ennyit meginni...nekem nem férne bele.
15/18 anonim válasza:
Mindennap iszik,alkoholista,és még Te kérsz bocsánatot??Miért alázod meg magad?Mit szeretsz benne,hogy nem tudod otthagyni?Ismerkedj,találsz mást,ennek a kapcsolatnak igy nincs értelme,hidd el.
16/18 anonim válasza:
Normális embernek nem fér bele, de egy igénytelen szutyoknak simán megfelel. Ha neked van ehhez gyomrod akkor fussál csak a kis alkeszod után, alázd még meg magad ennél is jobban, biztos boldog élet vár rád egy ilyen szardarab mellett.
17/18 anonim válasza:
Egyaltalan nem fer bele. Anyukám alkoholista volt, eleget lattam kiskoromban, nem kene mégegy ilyen ember az életembe.
18/18 Sic Semper Tyrannis válasza:
Én heti egyszer iszok (pénteken, ez már ilyen "rituálé") 2-3 sört, ha néha összejön az 5-6, attól már simán részegnek érzem magam. A mindennapi ivás szerintem egyáltalán nem fér bele szerintem, még kis mennyiségnél is alkoholizmusra adhat gyanút. De amúgy te döntöd el, hogy a neked mennyire fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!