Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy eszébe se jutott meghívni az első randin?
Nem akarok aranyásónak tűnni, nem várom el, hogy eltartsanak és finanszírozzanak, de nőként jól esik a gesztus, ha néha meghívnak. Hétvégén volt az első randink, de régebb óta ismerjük egymást. Én amúgy imádok sütni, neki is vittem pár szelet süteményt abból, amit csináltam. Láthatóan örült neki. A randi elején sétáltunk és beszélgettünk, aztán beültünk egy olcsóbb helyre enni. Amikor megkérdezte az eladó, hogy egybe vagy külön, akkor gondolkodás nélkül rávágta, hogy külön. Kicsit megalázónak is éreztem. Az eddigi párjaimnál általában felváltva fizettünk, ez a felezgetés nem volt divat. Első randin úgy érzem, hogy lehetett volna figyelmesebb is, főleg, hogy én is gondoltam rá. Ő szeretne folytatást, én kicsit kiábrándultam. Nem a pénz miatt, hanem rosszul esett a gesztus. Vagy én gondolom rosszul?Mással nem volt probléma a randin, csak emiatt vannak felemás érzéseim.
22l és 29f
Nagyon ciki, kerüld az ilyen olcsó jancsikat. Aki még az 1. randin sem akar egy pár százas tételt állni egy neki tetsző nőnek az annyit is ér. Meg is értem, hogy emiatt elgondolkoztál.
Nekem egyszer volt egy hasonló randim, én is emiatt gondoltam meg magam. Persze nem csak emiatt, de sokat nyomott a latba. A randi alatt egy 250Ft-os üdítő volt a fogyasztásom amit meg sem fordult a fejemben kifizetni. A randipartnerem nagy duzzogva kiköhögte az árát, majd morcosan ezt mondta: remélem tudod, hogy a következő randin te fizetsz mindent.:D Én meg adtam neki 300Ft-ot,mondtam nem kell a visszajáró és ne várja a következő randit. Annyira abszurd volt az egész, azóta is rámjön a röhögés ha eszembe jut.
Nem nője lesz, hanem kapcsolatfüggő lábtörlője, aki mosolyogva fizeti az összes kiadást, és elnéz minden bunkóságot, csak nehogy aranyásónak nézze a pasikája.
A nők messzire elkerülik.
Pont azért fog vergődni egy életen át, hogy sose lesz olyan barátnője, aki után mindenki megfordul, csak be kell érnie egy olyannal, aki megtűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!