Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pár hete szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete szakított velem a pasim, megvető lenne ha közelednék az exem barátjához?

Figyelt kérdés

Többször is találkoztunk és mindig nagyon jót beszélgettem a haverjával, szimpatikusnak tűnt, de nem tudom hogy mit fog/nak szólni, hogy ha felkeresem, nem leszek-e szánalmas hogy csak a szakítás után figyelek fel rá?

És azt sem akarom sugallni, hogy nem találtam jobbat csak is a baráti köréből..

Igazából az is eszembe jutott, hogy ha kapcsolatot kezdenék vele, akkor előbb-utóbb átver/eldob mint a volt pasim..

25N

2019. máj. 24. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátok,akkor valószínű nem fog veled kezdeni. És te leszel a szemükben a legnagyobb ribi.
2019. máj. 24. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tünik túl jó ötletnek, ha csak nem szereted a komplikált dolgokat. Én a barát helyében biztos azt gondolnám, hogy vajon ki lesz a következő a társaságból.
2019. máj. 24. 13:32
 3/7 Rockarc ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is az a jobbik eset, ha elhajt jo messzire, es summazzak, hogy te barkivel kikezdesz, aki szembejon. A rosszabbik, ha osszejottok, mert ott mind a 3 fel meg lesz sertodve a masikra, es szinte biztos nem fog sokaig tartani.

43F

2019. máj. 24. 13:34
 4/7 lilla64 ***** válasza:
Nem jó ötlet.Én nem tenném a helyedbe.Maradjatok meg a haveri kapcsolatnál.
2019. máj. 24. 13:39
 5/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
0%

Én azt tanácsolom, hogy gondold végig: szakítás után vagy, téged ejtettek. Ez elve egy felfokozott lelki állapot. És van valaki aki hirtelen kedves veled... te meg kapsz utána.

Szerintem ha valóban vonzódnál is a fiúhoz, akkor se azonnal rohanj a karjaiba, mert ilyen állapotba döntést hozni rossz ötlet. Először zárd le az előző kapcsolatod magadba, gyászold el. Legyél a fiúval barátágba továbbra is, de most ne erre fókuszálj hanem magadra. Ha már tiszta fejjel is őt választanád és nemcsak vigaszdíjnak, akkor esetleg megpróbálásnál közeledni. De illendő lenne megkérdezni őt is, hogy ő mit szól ehhez, mert van akinek a barátság bármely puncinál fontosabb (nem tudom a kapcsolatuk mennyire mély), és az is lehet, ő csak sajnál és azért jófej veled.

Most szerintem amíg friss a sérelem és ez az egész, egy kicsit legyél magadba és ne akarj minden áron pótlékot.

2019. máj. 24. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Már az is szánalmas, hogy alig dobtak ki, már mászol is valakire, akivel annyi volt csak, hogy néha jót beszéltetek. Tetejébe még az exed barátja is. Valószínű, hogy tenni fog rád magasról és meglesz a híred.
2019. máj. 24. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos, én konkrétan amiatt szakítottam a volt párommal, mert belezúgtam a haverjába. Nagyon rossz felismerés volt és szenvedtem sokáig, de beismertem magamnak az érzéseim és szakítottam a párommal...eközben a barátja persze érezte mit érzek, mert hozzám is közel áll. Kiderült, hogy hasonlóan érez de a volt páromra való tekintettel, nem közeledünk egymáshoz...szerintem ez így korrekt, ez az érzés majd elmúlik és legalább nem bántunk meg senkit. Sőt, nem is vallana túl tisztességes jellemre szerintem, ha képes lenne hátbaszúrni a barátját. Bár a mi esetünkben én szakítottam, nem velem szakítottak....nekem az segített, hogy felfogtam nem csak ők léteznek és nyitottam a világ felé.
2019. máj. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!