Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, helyén való, hogy inkább lemondanám a randit, mert nincs diplomája a lánynak?
Lenne egy randim, de valahogy nincs hozzá kedvem a következők miatt. Mindig is nyitott voltam és elfogadó, sok olyan barátom és randipartnerem is volt, akiknek nem volt diplomájuk, sőt az egyik barátomnak még érettségije sem. Elfogadtam őket, sose éreztettem velük, hogy alacsonyabb a végzettségük. Mindig egyenrangúnak kezeltem őket, meghallgattam a véleményüket és elfogadtam, ha nekik jobb gondolataik voltak.
Viszont ők mindig kisebbségi érzéssel voltak irántam, inkább csak zavarta őket, hogy nekem van diplomám. Csöppet sem voltak elfogadóak velem, inkább próbáltak lenézni, lehúzni. Egy idő után már nagyon rosszul éreztem magam velük a primitívségük miatt és a sok butaság miatt, amit összehordtak.
Most viszont lenne egy randim, a lány szimpatikus, de "műkörmös". Nem tudom, kell-e ilyesmihez akár érettségi is, és nem akarok már megint belekeveredni butuska emberek társaságába. Lehet, megóvnám magam a felesleges körtúráktól, ha nem is törődnék olyanokkal, akiknek nincs felsőfokú végzettségük. Az elfogadásommal mindig magamat szivattam.
Nem tudom, mi tévő legyek? Nem akarok előítéletes lenni, de már annyiszor megjártam. :(
28/F
És nem tette szóvá az "egy ilyen lányokkal" mondatreszt se.
Hova fajul a világ
Ez az egyik legautistább kérdés amit egy ember feltehet, de kajak.
Tessék itt a válasz: ne menj el vele randizni. Foszd meg magadat az ilyen lehetőségektől.
Egyébként egy csajról 5 perces beszélgetés után lejön, hogy ostoba-e. Ismerek egy fodrász csajt akinek pld nincs diplomája és olyan stílusa van, hogy megszólal. (Pozitív értelemben). Hobbiból olyan rajzokat készített meg tetováltatott magára, hogy na. Szereti a verseket, az irodalmat. A zenei izlese szeles skalan mozog. Egy szoval szines, es nem unalmas egyeniseg. Nem utolso sorban hihetetlen jo csaj.
De o csak egy pelda.
Szoval a kerdesed gaz, en mondom.
Egy progterv infos.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!