Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyemen van egy lány, mindig furán néz, vajon miért?
Velem is ez a helyzet.Felfigyeltem egy lányra aki nem akarja felvenni velem a szemkontaktust,csak méreget.Ebből kifolyólag nem is lépek.Amúgy is lassan véget ér a küldetésem,és nem is találkozunk majd...
Úgyhogy kérdező:Ha továbbra is ezt csinálja ,nyugodtan kérdezd meg ha tőle h miért csinálja ezt.Ha nem,akkor haladj tovább,lépj túl.
Sajnos ez a baj a mostani elkényelmesedett nyugati férfiakkal, hogy egyszerűen nem lépnek, csak úgy elvannak mint a befőtt álmodoznak, le vannak lassulva. És akkor csodálkoznak, hogy összejön az ember egy külföldivel aki legalább meg mer szólítani vagy rám mer köszönni...
Hány kapcsolat nem jön/jött a félelem miatt össze...
Nekem is volt olyan, mosolyogtam, szemeztem a pasival már éppen hogy nem integettem, hogy szólítson már meg végre, de sehol semmi... utólag tudtam meg mástól, hogy hónapok óta szerelmes volt belém, de nem lépett. Barátnőimtől is rengeteg ilyen esetet hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!