Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legkínosabb, legfurább egyéjsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkínosabb, legfurább egyéjszakás sztorik?

Figyelt kérdés
Amikor az első alkalom olyan rossz hogy már nevetni lehet rajta.😄
2019. máj. 17. 07:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyêjszakás, srác lakásán, minden jo volt, szex utàn hivnám a taxit, hogy akkor én most mennèk... ő ordibalva,hogy ezt en hogy gondolom, kihasználtam, delben megyunk az anyjához ebédelni, meg én a barátnője vagyok, gondolkozzak mit beszèlek és bezárt a hálóba, nem akart kiengedni. Még jo, hogy találtam egy teloszamlát amin rajta volt a neve és a cim ahol voltunk igy 10 percen belul jott a rendorseg. Utana még honapokig zaklatott...
2019. máj. 17. 11:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez inkább erőszaknak hangzik sajnos.
2019. máj. 17. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Jó, hogy leírtad, egyszer volt egy ilyen velem is. Még oda is szóltam a srácnak, hogy jó, essünk túl rajta, azt haladjunk...

2019. máj. 17. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó ja én is így voltam. Végig azon agyaltam, hogy mikor lesz már vége, had menjek haza 😂 röhögök, de szomorú, hálaég nem tartott sokáig.

(10es)

2019. máj. 17. 11:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
első randi, hamar levettem, hogy ebből komoly nem lesz, mert nagyon bizonytalan és szorongós srác volt, külsőre kicsit túlsúlyos, de amúgy aranyos, rendes, ráadásul azelőtt pár nappal halt meg az apukája, szóval vigasztaltam is egy sort, majd smárolás, felmentünk hozzám és hát nem nagyon tudta, mit kéne csinálni, nagyon izgult is, alig állt fel neki, és a közepe felé benyögte, hogy elég rég volt már lánnyal, meg amúgysincs sok tapasztalata, én meg mikor kérdeztem, mivel segíthetnék, azt felelte, hogy leszophatnám... hát ahhoz nem volt kedvem, de még azért próbált győzködni... ez alkalommal értettem meg tökéletesen, mit is takar a maszatolás, mint a rossz szex szinonimája... utána még keresett és akart volna többet, de udvariasan elhárítottam.
2019. máj. 26. 20:31
 16/16 Shadee ***** válasza:
91%
Álltam a kocsma előtt, ittam a söröm, jött egy női társaság, 3-4-en lehettek. Az egyik rámnézett, és közölte, hogy ma nála alszok. Kinevettem, mert azt hittem viccel, annxiban is hagytam. Éjfél után odajött, hogy megyünk-e? Igazából bejött a csaj, így elmentem vele. Kocsival voltak, így elvittek magukkal. Felmentünk a lakására, nagyba csináltuk, mire ránknyitott a csaj bátyja, aki kb úgy nézett ki, mint aki most szabadult. Elég kellemetlen volt 😂
2019. okt. 21. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!