Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebböl valami, vagy felejtsem el?
Megismertem egy pasit aki azzal indit , hogy töltsunk egyutt egy hetveget , ( gondolom szex minden ) mert felnöttek vagyunk mar , erettek ,es nem kell fölösleges köröket lefutni
Tehat egyböl le akar fekudni
De egyedulálló
Szerintem ebböl jó nem sul ki ha egyböl ez lesz es igy indul a dolog
Szerintetek ?
Nö/42
Itt az a kérdés, hogy te akarsz e vele szexelni. Ha akarsz, akkor nyugodtan, ha nem akarsz, akkor ne, ha szexet valami másra cserélném, akkor se. Ne egy 42 évesnek kelljen már ezt magyarázni.
32/f
Aha, szex lehet belőle.
Nem tudom, de nekem ennél idősebb pasi se csinálta ezt, fiatalabb meg eljátszotta, hogy legyen korán szex, ne húzzuk az időt. ne fogjuk már a korra.
Szerintem a múltkor is így jártál azzal a pasival, aki vett neked egy farmert a turiból.
Nem tanulsz semmiből.
De te tudod. Ha szerinted szex előtt fölösleges megismerni vagy netán megkedvelni egymást, szerinted is felesleges az udvarlás, nincs rá igényed, hogy a férfi meghódítson, mert úgyis elsőre letolod a bugyidat, akkor miért ne?
Nekem senki nem vett farmert , föleg nem a turiból , onnan neked vesznek es a csaladodnak
En nem bizom masra a ruha vasarlast
én ezt még veszélyesnek is látom. egy szinte ismeretlennel elutaznál valahová?
ne más mondja meg neked, hogy mit és hogyan kell akarnod!
ennyire ne legyél befolyásolható 42 évesen.
Akkor egy idosek vagyunk kb. Eleg komoly, hogy egyeltalan gondolkodsz rajta. Elore fixaljatok a sex-et?
Nem, en sem lokom le magamrol a noket az elso randin, a felesegemmel is egy egyejszakasnak indult, de ennek ott helyben kell kialakulnia, nem elore lebeszelve.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!