Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy csaj ha összejön Valakivel akiről kiderül, hogy pua?
Ezzel mi a gond?mármint csak félig néztem meg mi ez a pua tábor fesztivál vagy mi...amit egy linken küldtek itt.Nekem az jön le ,hogy "kommunikációt tanítanak".Hogyan viselkedj ,hogy tudd eladni magad..ez még pl állás interjúkon is talán jól jöhet.Nagyon sok ember van aki borzasztó gátlásos önbizalom hiányos szerintem nekik kifejezetten jól jöhet.
Az meg h valaki csak trófeát akar szerezni ...(csak dgni akar)Az minden féle tréning és egyéb dolgok nélkül is elítélendő.(kivéve ha mindkét fél tisztában van a dologgal)
Itt olyan emberekre gondoltam akiknek jól jöhet akiknek egyáltalán nincsenek barátaik...a saját nemük körül se tudnak ismerkedni barátkozni.(nem a melegekre gondolok)Hanem láttam sok olyan embert már akinek se kutyája se macskája...és senki még beszélgetni se akar vele annyira kín szenvedés.Gyerek korban nem sikerült megtanulnia "beilleszkedni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!