Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az első és legfontosabb értéke egy pasinak a külseje?
A külsőt látjuk meg. De nagyon nem ez a legfőbb.
Ahogy a pasik is szelektáják a nőket, dugni jó, ha csak a helyes pofoja van.
Kapcsolatot olyan férfitől várunk aki a saját igényeinknek megfelel kívül és belül.
Ha másra nincs igénye, csak kirakat legyen, akkor még pakold mellé az anyagi kapcsolati dolgokat is.
De kerdezo, akkor mit varsz a noktol? Ha te nem akarsz tarskapcsolatosdit jatszani veluk, csak a kulsod alapjan kene bejojj nekik, akkor megis mit varsz? Jojjenek oda hozzad, te meg elkuldozgeted oket, hogy nem birom a sok picsogast, meg hagyjatok mar az erzelmekkel, vagy mi? Pontosan az isteni testeden kivul mi az, amivel meg tudod fogni a noket? Mert ugy latszik ok se neznek ki beloled tobbet.
Ez az introvertalt kifogas meg igen gagyi. Egy introvertalt ember sokkal jobban birja az uteseket, mint egy extrovertalt. En is az vagyok, megse teritenek le holmi problemak, mert lelekben eros vagyok. Az introvertaltsag nem a gyavasagot, felelmet, kishituseget jelenti. Marhara nem. Tul sok noi magazint olvasgatsz, ha neked ezek jonnek le.
43F
21
A kérdésre nemmel akartál válaszolni de tulajdonképpen igennel válaszoltál :)
Szóval ahhoz is jó külső kell, hogy csak dugni akarjon veled, de ahhoz is, hogy párkapcsolatot akarjon.
Mi lesz a nem túl jó külsejűekkel tehát? Őket ki fogja választani?
Rockarc
Nem, szerintem az tény, hogy ha valaki nem sok időt tölt társaságban, emberek között akkor nem lesznek annyira fejlettek a társas készségei és nehezebben fog kommunikálni, érvényre juttatni szándékát, meggyőzni másokat.
Ez nem azt jelenti, hogy érzelmileg magad alatt vagy emiatt, hanem egyszerűen csak puszta tények. Meg általában a hangadókat a lányok többsége jobban szereti mint akik csendben vannak.
Rossz külső, és hiányos társas készségek...máris megvan a recept a sikertelenséghez. Erről nemigen tehetsz, viszont beletörődhetsz mint opció.
Naja, csak te meg mindig a kulsonel tartasz, mikor ugy latszik van meg ott problema mas is. A jo kommunikacio letfontossagu egy komoly parkapcsolatban, a kulso meg reszletkerdesse silanyul. A kerdesed alapjan lathatoan te ezzel nem ertesz egyet. Bar magad is csodalkozol rajta, hogyha ki vagy pattintva, akkor annak miert nincs eredmenye, de meg mindig a felszint kapargatod.
"Rossz külső, és hiányos társas készségek...máris megvan a recept a sikertelenséghez"
Ez mar kozel van a valosaghoz. De ezekrol te tehetsz. Igen, a kulson is lehet valtoztatni. Ha ugy erzed a kulson mar dolgoztal eleget, akkor celszeru lenne a masik temakort is elovenni, mindig azon a legkonnyebb sokat valtoztatni, ahol a legjobban le vagy maradva. Kismillio szakember varja a penztarcadat lesve, hogy segitsen rajtad. Valahol meg kell fizetni az elmaradt szocializacio arat.
43F
25
Ezt hogy érted? Randiguruhoz menjek? Vagy pszichológushoz? 15 kimaradt szocializációját hogyan lehet pótolni? Ráadásul úgy, hogy még nem is érzel késztetést rá?
Randiguru? Jezus, nem! Pszichologus az ar oke. O mar 5 perc utan fog neked tippeket, tanacsokat adni, hogy mit kene csinalnod. Par alkalmat kifizetsz es meglatod, hogy mennyire okes. O biztos nem a fekvenyomasok szamabol fog konkluziot levonni.
43F
16
Kit érdekel hogy a jobban kinéző haverodra hány csaj hajt? Ott szúrtad el, hogy másokhoz kezdted önmagad hasonlítani. Biztos ez a haverod is tudna olyan férfit találni, aki meg őnála jobb a csajozásban, hogy ő is ezen kesereghessen.
Az én két legjobb barátom is vonzóbbak nálam és könnyebben csajoznak. És?
Az eredményeim attól függnek, hogy én mennyi munkát teszek bele. Egyrészt nem kell másokhoz hasonlítgatnom magam és csak azt kell néznem az eredményeim mennyire elégítik ki az én saját vágyaimat. Másrészt mennyi munkát teszel a dolgokba?
Én pl kevésbé vagyok vonzó egy barátomnál, de ő meg gyáva odamenni a csajokhoz ismeretlenül beszélgetni. Ezért kb egyformák az eredményeink. Te is tudnál kompenzálni azzal ha jobban csajoznál. Az meg csak tanulás kérdése
Rockarc, te nem tanultál a mások elemzése kapcsán a velem történt afférból?:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!