Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az első és legfontosabb értéke egy pasinak a külseje?
Nem, a pénze a legfontosabb!
A kockahastól nem lesz gyógyszer a gyereknek, és a tökéletes fogsor sem helyettesíti a villanyszámla befizetését.
Igen az.
Tudományosan bizonyított, hogy a nőknek és a férfiaknak is a külső a legfontosabb.
7.
De amúgy a külsőddel mi a helyzet?
Túlsúlyod van, vagy legalább normális alkatú vagy? Izomzat? A neked legjobban álló arcszőrzeted és frizurád van már? Öltözködés, stílus? Testszagok, testszőrzet menedzselése? Tiszta bőr? Higiénia?
Mert az utcán a férfiakat elnézve nem azon kellene sírdogálni, hogy nem top 1%-ba tartozó jóképű, hanem először ezeket a dolgokat kellene rendbe tenni magán. És ezek olyan dolgok, amiken lehet változtatni, javítani, csak sok férfinak nincs igénye ezekre.
8
Nem gondolod hogy kicsit túl nagyok az igényeid? A 7 az már egyértelműen átlag felett van. Miért gondolod, hogy te elvárhatod ezt a szintet? Mit tudsz te cserébe nyújtani?
Az átlagos külsejű pasik mehetnek a levesbe tehát?
Én is vagyok külsőre egy erős 8-as. Igényes vagyok magamra minden téren, sportolok, szolidan sminkelek, csinosan öltözködöm. Kapcsolatban pedig őszinte, hűséges vagyok, sok témában jó beszélgetőpartner, megfelelő ember mellett lelki társ. Nem húzom le anyagilag a párom, van saját karrierem és elképzeléseim, de nem vagyok agresszív, frusztrált csakazértismegmutatom, versengő vadállat sem.
Amúgy kapcsolatban élek 6 éve, a párom sokmindenki szerint átlagos, de az én ízlésem szerint egy erős 8 vagy gyenge 9. Ezek mellett pedig nagyon szeretem is, és életünk eddigi legnehezebb szakaszaiban támogattuk egymást.
Miért adtam volna egy ilyen szint alá?
Mielőtt belekötnél, vannak hibáim bőven, és a páromnak is, nem akarom úgy beállítani, mintha tökéletesek lennénk, csak te kérdezted, hogy mit tudok nyújtani cserébe.
13
Persze odafigyelek ezekre, magasságom is meg van, hagyok kis szakállat, tiszta ruhákban járok, naponta zuhanyzom és napi 2x fogat mosok. Konditerembe is járok szóval nem hanyagolom el magam.
Csak tudod amióta egyszer lementem egy szórakozóhelyre a jóképű haverommal aki rövidgatyában, pólóban, sportcipőben volt, borostás arccal és be nem lőtt hajjal tapadtak rá a csajok, nem hagyták békén. Én pedig szépen felöltöztem, megborotválkoztam és a hajamaz is megcsináltam és nem értem el semmi sikert. Na azóta nem nagyon hiszek az ilyesmikbe, és gondolok arra, hogy talán az arc genetikája az egyetlen faktor ami dönt. Szívás, mert pont ez az egyetlen dolog amin nem tudsz változtatni. Kés alá meg nem fogok feküdni csak azért, hogy több sikerem legyen.
15
Ja nincsen semmi baj, nyilván mindenki olyan elvárásokat állít amilyent akar, ebben nyilván nincs beleszólásom.
Csak kíváncsi voltam a miértekre, de szépen kifejtetted. Szóval akkor a hasonló a hasonlóval, ez lenne a szabály?
Ezek szerint vannak ligák/kasztok és a 8-10 -esek egy ligában játszanak, majd jönnek a 6-7 esek akik megint külön ligában aztán meg a 4-5, 2-3 és vegül 0-1 ha van egyáltalán külsőre 0-ra értékelhető ember, talán az akinek nincs is teste. Ha már dobálóztunk a számokkal akkor jó azt is tudni, hogy a hasonló szintüeknek együtt kell játszaniuk nem? Ez így természetes...
Nem feltétlenül, mert egyénenként eltérő lehet a pontozás.
Van egy barátnőm, aki szerintem arcra közepes, nem igazán nőies, inkább kislányos, nincs semmi melle, sem feneke, nem öltözik túl nőiesen sem, neki pl. az én párom csak egy átlagos pasi, le sem állna vele.
Vagy van egy másik barátnőm, aki olyan férfiakkal kezd, akiket én nem piszkálnék bottal sem, nem azért, mert ocsmányak, vagy elbánt velük a genetika, hanem mert ősember fejű, agresszív izomkolosszusok, és nekem az ilyen egyszerűen nem lehet egy 5-ösnél magasabb pontozású, olyan szinten taszítanak. :D
Kerdezo, ha a kocsmatunderek szimpatiajat akarod megismerni, akkor azt toluk kell megkerdezni. De megered a penzed, ha te is koztuk akarsz tarolni. Csak akkor tudd, hogy valoban hatranyban vagy, mert azok tenyleg csak arra mennek.
Ha majd ennel ertelmesebb csajt akarsz osszeszedni, annal mar mas tulajdonsagok is szoba fognak jonni, de azokat ne a kocsmaban keresd. A legfobb problemat az okozza, hogy egy csomo csajhoz szellemileg keves vagy, amelyik meg nincs sok esszel eleresztve, annak meg nem vagy ferfias es kulsoleg is toppon kell lenned. Igy marad a ket szek kozott a pad. Az arany kozeput lenne talan a legjobb, de azokra van a legnagyobb kereslet, mar reg lecsaptak rajuk. Ha megsem, akkor sem a romkocsmakban tanyaznak rad varva.
43F
Rockarc
Köszi az észrevételeket. Nem gondolnám hogy két diplomásként, szellemi munkát végzőként szellemileg a többségbél kevesebb lennék. Biztosan hozok egy erős közepes szintet minimum. Mivel ennek ellenére nem rohamoznak a nők, azt mertem gondolni, hogy csakis a külsőm miatt volt ez. Simán előfordulhat.
Nincsenek jó társas készségeim az tény mivel kerültem az embereket introvertált lévén. Talán kell tudni szédíteni őket, folyton fenntartani az érdeklődésüket. Én túl egyszerű vagyok (nem agykapacitás szempontjából mivel erős logika és analitikus gondolkodásra van szükségem a munkámhoz) hanem társas kapcsolatok terén, mivel szeretném túl leegyszerűsíteni a dolgokat, a lényegre törni és nem eljátszani a nagy udvarlót. Meg értelmét sem látom a sok sallangnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!