Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az első és legfontosabb értéke egy pasinak a külseje?
Miért lenne a legfontosabb? Eleve mindenki szottyos öreg lesz előbb-utóbb, baromság ez alapján választani. Ha az a fontos, hogy valami jól kinézőt akarok, akkor nem bepasizok, hanem kirakok a falra egy szép képet.
Első lehet, olyan értelemben, hogy előbb látom a külsejét, mint hogy beszélni kezdjünk, természetesen.
1
Sok esetben miért van mégis az, hogy a jó külső elég és belemennek a lányok egy kapcsolatba csak mert dekoratív a srác és lehet őt mutogatni?
Csak ne szólaljon meg addig nincs baj.
Sok más van még: Önbizalom, humor, intelligencia, egzisztencia, státusz, tökösség. Ezek is mind eléggé fontosak.
Bár ha csak netes ismerkedésről beszélsz, ott ja, az egész egy húspiac és kizárólag a külső számít. Szóval inkább élőben ismerkedj, ott jobban bejönnek ezek a további, vonzalom szempontjából fontos tulajdonságok itt fentebbről.
Természetesen nem. Épp tegnap láttam egy Youtube videót erről,ahol tudósok magyarázzák hogy a férfiaknak az első a külső. Ők már egy nő szépségére tudnak alapozni. Ha szép,kedves akkor már készek elvinni egy körre,ha csak nem komolyabb kapcsolatra is.
A nőknél más a helyzet,a nőknél a vonzódás a párbeszéden keresztül alakul ki,mivel a nőnek ösztönösen biztonságra,stabilitásra van szüksége egy férfitól.
Ezért van sokszor hogy szép nők látszólag csúnya pasikkal élnek hosszú ideig párkapcsolatban. Mivel minket meg lehet győzni humorral,kedvességgel. Egy csúnyább pasi is lehet "alfahím",ami ez esetben azt jelenti,hogy ő a legmagabiztosabb,ő mondja a legjobb poénokat,jól tud kapcsolatokat kialakítani,minden helyzetben higgadt marad,bízik magában.
Ismerek ilyen pasikat,akik külsőre nem lennének előnyösek. Az én pasim sem a külsőjével fogott meg,sőt. Nem is jött be egyáltalán amíg nem találkoztunk,és beszélgettünk személyesen. Akkor döntöttem el tudatalatt,hogy tetszik nekem.
"Sok esetben miért van mégis az, hogy a jó külső elég és belemennek a lányok egy kapcsolatba csak mert dekoratív a srác és lehet őt mutogatni?"
Azért, mert sok embernek semmi igénye többre.
Én a magam nevében írtam a válaszom, hogy más lányok mit miért csinálnak, az nem rám tartozik. :D
Egyébként honnan tudod, hogy ezeknél a kapcsolatoknál a jó külső a legfontosabb?
Nekem olyan értelemben igen, hogy egy bizonyos szint alatt esélye sincs. Olyan értelemben pedig nem, hogy elég a jó külső a kapcsolathoz, ugyanis nem elég.
Szóval ha számokkal akarom kifejezni: Ha 10-es skálán 7-es szint alatt van valaki, akkor esélye sincs semmire, de ha van egy 7-es és egy 9-es, és a 7-es sokkal intelligensebb, lelkisebb, jobb humorú...stb., akkor simán őt választom, nem a 9-est.
Nalam biztos nem. Anyám mindig ki volt akadva h ronda pasikat valasztottam tinikent :-D
Kesobb se kulso alapon dontottem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!