Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha folyton udvarol, akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha folyton udvarol, akkor nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat, ugye?

Figyelt kérdés

Randizgatok valakivel, mondhatni együtt vagyunk. 2 hónapos kapcsolat, szóval még nagyon az elején vagyunk. Szeretem ha egy pasi dicsér és bókol, de úgy érzem ő túlzásba viszi ezt. Amikor olyanokat mond, hogy én vagyok a legszebb nő a világon és hogy soha életében nem szeretett még így senkit(és ezeket napi többször másképp megfogalmazva is elmondja), az már nem túl hihető. Gyakorlatilag annyira abszurd, hogy szerintem mindketten tudjuk, hogy nem így van. Ha szóba hozom neki, akkor viszont azt mondja,hogy tényleg ezt érzi és tovább bókol. Nagyon zavaróak ezek a túlzások. Sokkal többre értékelném, ha néha megdicsérne, akkor el is hinném, hogy komolyan gondolja, de ekkora túlzásokat nem lehet komolyan venni. Így kicsit úgy érzem, hogy bárkinek ezt mondaná, akit fel akar szedni.

25N

2019. máj. 14. 15:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom magamról, hogy átlagos vagyok. Ha szépnek tart, annak örülök, de nem gondolhatja komolyan, hogy én vagyok a legszebb, én se hiszek el egy ilyen erős túlzást. Ez olyan, hogy ő is nagyon tetszik nekem, vonzónak és jóképűnek tartom, de nem mondanám, hogy ő a legjobban kinéző pasi az egész világon. És pláne nem napi többször. Szeretném, ha igazatok lenne, és ez a normális, de nem tudom akkor se, hogy miért kell ennyire eltúlozni a bókolást.
2019. máj. 14. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk nekem is volt olyan tapasztalatom, hogy túlzó bókokat kaptam valakitől, olyanokat is, mint hogy "istennő" vagyok, aztán mégis megromlott a kapcsolat, elveszítette az érdeklődését már.
2019. máj. 14. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

# 11 Nem értem a problémádat. Szerintem nem kell szó szerint venni, de normális viszonyulás ez egy kapcsolatban.

Inkább az lenne gáz ha a páromat másokhoz hasonlítgatnám és közölném vele, hogy vannak szebb nők/férfiak nála.

Ha valakit szeretek, akkor valóban ő a legszebb a szememben, így van jól ez egy kapcsolatban, ez nem valaki szépség verseny döntője, hanem csak az én nézőpontom.

2019. máj. 14. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen alap dolog, hogy a párom nekem a legszebb. Akibe szerelmes vagy az a legszebb, legjobb, a tökéletes számodra. Az a kapcsolat, ahol nem így állnak egymáshoz sosem fog működni. Csak az nem mondja, hogy te vagy élete szerelme vagy te vagy a leggyönyörűbb aki nem szeret. Ha pedig együtt vagy valakivel 2 hónapja és még nem őrül meg érted akkor abból nem is lesz soha rendes kapcsolat.
2019. máj. 14. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy éve vagyok együtt a barátommal és ugya ezt a szintet hozza folyamatosan úgy q második randitól kezdve (az elsőn annál félénkebb volt, mintsem, hogy nagy szavakkal dobálózzon). Fura, de ő ilyen... Filmes, klisés, nagy szavakat használ. Van ilyen.
2019. máj. 14. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Fú, a válaszolók szerint tényleg teljesen normális dolog ennyire halálosan szerelmesnek lenni egy kvázi ismeretlen emberbe? Vannak bajok...
2019. máj. 15. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Kvázi ismeretlen? Könyörgöm, együtt vannak, a pasi szerelmes. Nem értem a problémát.
2019. máj. 15. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Két hónapja randizgatnak, és "mondhatni"(?) együtt vannak.

Ez még bőven ismerkedési fázis csak, ergo még valamennyire ismeretlenek.

2019. máj. 15. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!