Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam a legjobb barátomat. Van esély helyrehozni? (25F)
Figyelt kérdés
Buli után mindketten enyhén spicces állapotban a lakása előtt kötöttünk ki. Érzelmekről és randizásról beszélgettünk, amikor a pillanat hevében megcsókoltam. Ő viszonozta, az este folyamán több alkalommal, de később, mikor szóba került, azt mondta, hogy hiba volt és soha nem tudna vonzódni hozzám. Azóta nem beszélünk, de én nem tartom hibának a dolgot és hiszek benne, hogy megérné tennünk egy próbát. Hiányzik, de nem akarok nyomást gyakorolni rá, vagy tévesen azt az üzenetet közvetíteni, hogy részemről rendben van, ha minden marad a régiben. Írtam egy verset, amiben kifejezem az érzéseim, de tartok tőle, hogy az ilyesmik csak a gagyi romantikus filmekben működnek. Neki nem volt még értelmes kapcsolata, kicsit még mindig hisz a Disney féle szőke herceg fehér lovon fantáziában. Tudok valamit tenni, hogy felismerje, hogy az, ami fokozatosan alakult ki kettőnk között, jó dolog lehet és nem kell megijedni tőle/kizárni a lehetőségét, hogy együtt megtapasztaljuk hova visz?2019. máj. 13. 16:47
11/11 anonim válasza:
nyugi ezt a lányt csókolgatja akkor más is, meg csókolgatja is ha spiccel, sőt lehet még tovább is megy... Tipikus "rossz lány", csak még a buli a spiccezés helyszíne, s nem a rosszlányok gyűjtő helye :) Felejtsd el egyébként, friendzone...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!