Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez az jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az jelenti, hogy tetszek a lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy étterem a közelünkben ahonnan egy héten többször is szoktam menüt hozni (városi szinten is kedvelt és elismert étterem, mindig sokan vagyunk ott), mert nagyon finoman főznek, és változatos az étrendjük.

Egy ott dolgozó felszolgáló korombeli lány kb. egy-másfél hónapja mosolyogva megdícséte a Slipknot pulóveremet, és akkor csak megköszöntem neki. Most a héten megint abban a pulóverben mentem és több mint egy hónap után is szintén mosolyogva megjegyezte, hogy "Még mindig klassz a pulcsid", erre ezúttal én a megköszönés mellett azt válaszoltam neki, hogy ő meg nagyon csinos. Ami igaz is, nem csak azért mondtam, hogy válaszoljak valamit. Ő mosolyogva köszönte meg, és egy picit zavarban is volt.

Már az első dicséret után messziről köszön, mindig mosoylog közben, akár hatodik is lehetek a sorban, ő akkor is kiszúr 20 méterről is. Most legutoljára pedig elkaptam a pillantását amikor visszanéztem rá, ő gyorsan elfordította a fejét, akkor tudatosult bennem, hogy lopva engem nézett.

Nem tudom ez mennyit jeletnhet, ezért utánanéztem, és találtam egy cikket amiben ezt megemlítik. A legutolsó bekezdésben írnak róla, igaz, ott pólót írnak, de nyilván nem ez számít, hogy pólóról vagy pulóverről van szó.

Itt a cikk:

[link]

Szerintetek jelent ez valamit, pl., hogy tetszek neki? Azon gondolkoztam, hogy elhívom randira. Kinézem belőle, hogy ő is szereti az ilyen zenéket. Szerintetek megpróbáljam?

28/F

2019. máj. 12. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Én biztos megpróbálnám, női szemmel olvasom ezt, még ha csak megismerni is, de egy próbát megér. Szerintem biztos szimpatikus vagy neki valamilyen szinten.

A Slipknot meg tényleg király. :D

2019. máj. 12. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Egy próbát mindenképp megér :)
2019. máj. 12. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is érdemes próbálkozni. Manapság olyan kevés embernek van mersze szemtől szembe elhívni valakit randizni. Pedig én lányként (és szerintem nem vagyok egyedül) nagyon nagyra értékelem a dolgot.
2019. máj. 12. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Igen, de szerintem e legegyértelműbb ezek közül az volt, amikor elkapta a fejét... Ha csak simán nézett volna, vagy elbambul, nem kapta volna el a fejét, mikor ránézel.

Szóval női szemmel elég sanszos, hogy tetszel neki. Jó lesz lépni. :)

2019. máj. 12. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon sokat segítettek!:) Ezen nem fog múlni, odamegyek, és elhívom egy randira. Igazából ő is tetszik nekem, talán ha nem dicséri meg pulcsimat, akkor lehet sose kerül a látószögemben igazán, vagy nem úgy hogy igazán felfigyeljek rá. De az első dicsérete után szöget ütött a fejemben a gondolat, az e heti második dicsérete óta meg már egyszerűen nem tudom kiverni őt a fejemből, igaz, nem is akarom. Tehát fogok tenni egy próbát mindenképpen! Köszönöm szépen mégegyszer a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz természetesen!
2019. máj. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!