Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem tetszek neki? Miért nem keres?
Mikor elmondtam neki, hogy nekem ő nagyon tetszik, még volt bnője - bár már a szakítás szélén álltak -, akkor az volt a kifogása, ezért nem tudja viszonozni az érzéseim.
Persze azóta már szakítottak, beszéltünk is, de nem hozta fel a témát, miközben ő tudja, hogy szeretem.
Akkor ezt azt jelenti, hogy csak nem akart megbántani? ://
Jövő héten közös programunk lesz.Én már arra is gondoltam, lehet majd ott fog próbálkozni nálam, nem sms-ben.(100km van köztünk, és sms-ben, fb-n beszélünk...)
Kombinálni tudok!
Felhozni megint nem akarom a témát, hogy akkor kellek-e, mert lehet elüldözném vele:(
Szerintetek?
Délután egy közös barátunk születésnapjának ünneplése, utánna meg estére egy koncert.Persze bandával, nem csak kettesben.
Sokszor találkotunk már, élőben is beszélgetünk, de a távolság miatt legtöbbször fb-n.Persze ha összejönnénk nem lenne gond a 100km, de így baráti szinten nem tudunk annyira sűrűn találkozni.
Nem akarom ráerőltetni magam.Már egyszer ígyis én kezdeményeztem, azzal hogy elmondtam neki.Bár sztem jól fogadta, mert megköszönte h őszinte voltam, és h jól esett neki, meg ne haragudjak, de az akkori bnője miatt nem tudja viszonozni.De ez már múlt idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!