Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez azt jelenti, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy nem tetszek neki? Miért nem keres?

Figyelt kérdés

Mikor elmondtam neki, hogy nekem ő nagyon tetszik, még volt bnője - bár már a szakítás szélén álltak -, akkor az volt a kifogása, ezért nem tudja viszonozni az érzéseim.

Persze azóta már szakítottak, beszéltünk is, de nem hozta fel a témát, miközben ő tudja, hogy szeretem.

Akkor ezt azt jelenti, hogy csak nem akart megbántani? ://

Jövő héten közös programunk lesz.Én már arra is gondoltam, lehet majd ott fog próbálkozni nálam, nem sms-ben.(100km van köztünk, és sms-ben, fb-n beszélünk...)

Kombinálni tudok!

Felhozni megint nem akarom a témát, hogy akkor kellek-e, mert lehet elüldözném vele:(

Szerintetek?

2012. febr. 12. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
milyen az a kozos program!?
2012. febr. 12. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már személyesen is ? vagy minden face-n történt eddig ?
2012. febr. 12. 10:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Délután egy közös barátunk születésnapjának ünneplése, utánna meg estére egy koncert.Persze bandával, nem csak kettesben.

Sokszor találkotunk már, élőben is beszélgetünk, de a távolság miatt legtöbbször fb-n.Persze ha összejönnénk nem lenne gond a 100km, de így baráti szinten nem tudunk annyira sűrűn találkozni.

Nem akarom ráerőltetni magam.Már egyszer ígyis én kezdeményeztem, azzal hogy elmondtam neki.Bár sztem jól fogadta, mert megköszönte h őszinte voltam, és h jól esett neki, meg ne haragudjak, de az akkori bnője miatt nem tudja viszonozni.De ez már múlt idő!

2012. febr. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!