Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves srác még nagyon éretlen egy idősebb (20 éves) csajhoz?
ma 19:07
az azért kéemény! cikinek érezte vagy mi??
Kérdező: nekem is volt egy pont 20 éves b.nőm mikor 16 voltam, és sajnos azt kell mondjam, hogy 16 évesen érettebb felfogással bírtam mint ő! az a hátránya(legalábbis nekem ez volt) hogy egy 16 éves,bármilyen érett, akkor is gyerek! neki még a suli a fő(vagyis annak kellene lennie) 2év mulva érettségi, és bár énrám pozitívan hatott a dolog a tanulást illetően, ez nem mindenkinél van igy!
én azt mondom, hogy begy 16 éves srác nem illik egy 20 éves nőhöz, mivel mások az elvárásai mint amit a srác meg tudna adni!
de a kivétel erősíti a szabályt!
23:20-al egyetértek.
Én már csak akkor kezdek ilyen fiatalkákkal ha direkt erre vágyom kicsit. Még a 20 körüli pasik is éretlenek, vagyis a többség.
Sőt van aki 30as éveiben is...
Na de 16 évesen. A 90%uk éretlen.
De neked kell tudni, hogy jelen élethelyzetedben ez neked tetszene-e illetve te ismered a srácot lehet, hogy ő nálad is értelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!