Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viszonyultok a durván kitetovált nőkhöz? Vonz, taszít?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben sokszor látok helyes, fiatal lányokat, nőket nagyon durván kitetoválva: mondjuk akár válltól kezdve felkaron, alkaron, egészen kézfejig, a kézújjak tövéig húzódó, széles, akár többszínű tetoválásokkal. Ez nekem már nagyon túlzás.
Ha valakinek felkaron van, az szerintem belefér, ha úgy van, egy rövidújjú póló elfedi. De kézfejen pl. már szerintem nagyon durva, inkább taszító.
Ti mit gondoltok erről?
2019. máj. 10. 14:06
11/15 anonim válasza:
Nem szeretem a tetoválást egyáltalán egy nőn. Nem tudom, hogy manapság miért érez minden nő késztetést, hogy grafiti táblává avanzsálja a testét és úgy nézzen ki, mint egy harci festésben díszelgő Pocahontas.
13/15 anonim válasza:
Taszít. Agresszív képet vetít elem.
14/15 anonim válasza:
Nem kéne tetovált nő, pedig csak egy három hetes kapcsolatom volt 39 évesen.
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!