Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy viszonyultok a durván kitetovált nőkhöz? Vonz, taszít?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben sokszor látok helyes, fiatal lányokat, nőket nagyon durván kitetoválva: mondjuk akár válltól kezdve felkaron, alkaron, egészen kézfejig, a kézújjak tövéig húzódó, széles, akár többszínű tetoválásokkal. Ez nekem már nagyon túlzás.

Ha valakinek felkaron van, az szerintem belefér, ha úgy van, egy rövidújjú póló elfedi. De kézfejen pl. már szerintem nagyon durva, inkább taszító.

Ti mit gondoltok erről?

2019. máj. 10. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Számomra taszító, undorodom tőle.
2019. máj. 10. 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Mindenkinek más az ízlése. Engem pár tetoválás még nem zavar, de ha egy cuki és szép lány ki van szinte teljesen varrva az annyira nem jön át, de valakinek meg ez jön be.
2019. máj. 10. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit a másik oldaldról, nekem a hátam és a két oldalam teljesen ki van varrva, ősszel pedig kezdjük a teli karos tetoválásomat. A legtöbb férfinak tapasztalataim szerint egyáltalán nem tetszik, de ez már nem az én problémám, így is van, akivel hasonló a stílusunk és nekik kifejezetten tetszik. Ha nem így lenne, az se zavarna túlzottan, nem másoknak csinálom, hanem magamnak. Mondjuk számomra is tabu a kézfej, nyak, arc, stb, ott egyáltalán nem tetszik és nem is lesz.
2019. máj. 10. 14:12
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszik egy nőn alkaros, csuklótól könyökig tetkó. De az agyontetovált az már túlzás és nem nőies.
2019. máj. 10. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik, ha nagyon akar, akkor 1-1 kisebb szolid tetoválás beleférne, nem feltűnő helyen (elegáns öltözet pl. takarja), a több az már túlzás
2019. máj. 10. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy éjszakára oké, de hosszú távra nem vonzana.
2019. máj. 10. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
6%
Szexpartnernek oké, d.gtam már ilyen csajt néhány héten át. Családomnak viszont nem mutatnám be...
2019. máj. 10. 14:37
 8/15 anonim ***** válasza:
5%
Az ilyen lányok többsége biszexuális vagy leszbikus... nem mind, bőven akad hetero is, de nagyobb arányban van köztük aki nem feltétlenül az... ez tipikusan másik lányoknak jön be nagyon, szóval ne aggódj nem gáz, hogy nektek taszító. :D a hetero nők oldaláról meg nyugi, biztos te is ezzel a stílusoddal ugyanolyan taszító vagy a számukra, úgyhogy egál :)
2019. máj. 10. 14:43
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Engem az már taszít.

32/f

2019. máj. 10. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem vonz.
2019. máj. 10. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!