Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány rajtam kívül, aki még sosem járt senkivel?
Igen 20/L
Nem vagyok hajlandó elmenni valakivel aki nem az esetem. Sajna aki igazán kellett volna az foglalt vagy nem jövök be neki.
hello
én még "csak" 16 vok és én is úgy vagyok mint a 18:03-as 20 éves lány...az én bnőim már túl vannak minden, ahogy fogalmaztál...de most épp ott tartok h nem kell pasi majd jön ha akar:)
Hah a kis 13 éves adott tanácsot a 23 évesnek.
De, hmm... hát.. komikus, aranyos? Melyik szó jobb ide? :P
Nem gáz. Majd jön az! ;)
Amúgy minnél jobban akarod, és foglalkozol vele, sőt, még mondogatod magadnak, h ez milyen gáz, hülyén érzed agad, stb, annál később fog bekövetkezni! Várjál! Nem kell semmit siettetni. Foglald le magad valami mással, és meglátod, besétál valaki az életedbe, hamarabb mint gondolnád! :)
Ha meg tetszik neked egy srác, de nem mersz beszélni vele erről, mert félsz... Állj a sarkadra!
"Mondd meg neki, hogy szereted, hiszen nincs mit veszítened, de mindig bánni fogod, ha nem teszed meg..."
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!