Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Amikor társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Amikor társkeresőn megkérdezi egy férfi hogy "van kedved ismerkedni? " erre visszaírtok valamit?

Figyelt kérdés

Társkeresőn általában azért van fent az ember,ahogy a neve is mutatja,hogy társat keressen.

Sok férfi első mondata; "szia,szép vagy. van kedved ismerkedni?"

Erre visszaírtok egyáltalán?

2019. máj. 9. 09:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem ír vissza, mert az egy “Társ Kereső” oldal, nem pedig egy “Minden Random Unatkozó Embernek Válaszolok” oldal. Ha valakit nem akarok megismerni, mert rossz benyomásom van róla, unalmas, semmitmondó üzenetek miatt, akkor mégis miféle társat keresnék én benne?

Vagy netán te is kötelesnek éreznéd, hogy visszaírj, ha épp egy olyan nő ír rád, akit ellenszenvesnek, visszataszítónak tartasz?

Te értelmezel nagyon rosszul valamit, társat keresni nem azt jelenti, hogy minden jött-menttel leállsz, hanem olyannal, akiben látsz fantáziát, megismernéd, esetleg eltudod képzelni vele az életed, bizonyos szempontoknak megfelel egy élettársi kapcsolathoz...

2019. máj. 9. 12:25
 12/19 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló.

Lehet hülye kérdés,de mégis szinte minden második levél ezt a kérdést tartalmazza.

2019. máj. 9. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem írnék vissza, ha társkeresőn lennék. Valószínűleg körüzenet, ami még nem is lenne akkora baj, de valószínűleg az adatlapot sem olvasta el, csak a fényképet nézte meg, mert annyi bőven elég neki, hogy "szép vagy".
2019. máj. 9. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Na, előkerestem egy ilyen remek indítást:

SRÁC: Szia, van kedved ismerkedni?

ÉN: Szia, persze, miért is ne? Ezért vagyunk itt.

SRÁC: Az klassz!

(itt kezdett számomra kínos lenni)

ÉN: Megkérdezhetem, hogy miért pont rám írtál? Mivel tűntem ki a sok másik lány közül? :D

SRÁC: Szimpi voltál a képeid alapján.

ÉN: Te is szeretsz lovagolni? (szinte az összes kintlévő képem lovaglós)

SRÁC: Nem, csak szép voltál.

(aha... itt szerintem már nincs olyan, akinek ne lenne kínos)

ÉN: Értem. Szeretnél valamiről beszélgetni?

SRÁC: Miről?

ÉN: Végülis te írtám rám, azt hittem van valami oka. Tudod, ismerkedés.

SRÁC: Hát igazából csak szimpi (ami nála szépet jelent) voltál és ezért írtam.

ÉN: És most?

SRÁC: Talizhatnánk, pl.

És itt tiltottam. Ennyire életképtelen és gyerekes srácot ritkán lát az ember.

2019. máj. 9. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
#14 Dehogy ritkán! Az lenne az igazán jó, ha ritkán látnánk ilyet. Csak nézz szét ezen az oldalon. Az értelmes, intelligens férfiak legtöbbször félénkek és vissza vannak húzódva, bezzeg az ilyen macskajancsikból dömping van. És te vagy a buta liba, hogy nem tudod értékelni az ő briliáns és lenyűgöző személyiségüket!
2019. máj. 9. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
#14 Farokfotót nem küldött? Biztos hiányzott dickpic management óráról... :( :D
2019. máj. 9. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15# Tényleg gyakori (sajnos), de már nem vagyok fent társkeresőkön, egyedül itt szoktam ilyen zseniális üzeneteket kapni.

16# Fú, a Gyakorin már küldtek, aztán megsértődött, amikor nem viszonoztam a "gesztust". XD

2019. máj. 9. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Előfordult, hogy válaszoltam egy ilyen “értelmes” üzenetre, majd amikor láttam, hogy végképp nincs miről beszélni, akkor hanyagoltam.. aztán jött a hiszti, hogy milyen nagyképű vagyok és már nem válaszolok.. ez ment egy darabig, hogy kaptam a számos kéretlen üzenetet, majd utána rákérdeztem, hogy “miről szeretnél beszélni?”..

Erre meg jön a zseniális válasza, hogy “- semmiről”.. Na mondom pontosan épp ez a baj itt....:)

2019. máj. 9. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek 0,0000000000...1%ban van esély arra, hogy egy ilyen nyitásból valamilyen beszélgetést lehessen kihozni.

Ha épp ráérek, és tényleg nincs más dolgom, akkor válaszolok. De nagyon sok jóra nem lehet számítani.

Valahogy a társkeresés= lett a szexpartner kereséssel, előbb legyen minden, mint bárminemű ismeretség.

2019. máj. 10. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!