Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan férfival, aki a szüleivel él és hétköznaponként is pizsamában üldögél otthon?
Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 23:06
11/20 A kérdező kommentje:
Kb. kéthavonta elutazom külföldre, de ja, nagyon uncsi vagyok :(
Nem szűz, hanem halak. de amúgy több barátnőm és szexpartnerem volt már, ha arra gondolsz. Pfejj!
2019. máj. 7. 10:16
12/20 anonim válasza:
És ha elutazol kethavonta? Attól még számomra unalmas lehetsz nemde?
13/20 anonim válasza:
Nem, mert számomra mindig is a talpraesett, hatàrozott férfiak vonzottak.Pizsamàt meg ne hordjon màr egy férfi, a legkevésbé sem vonzó.
Én nem sem húzok magamra pizsamàt, ő se tegye.
Soha nem volt olyan kapcsolatom ahol a férfi otthon lakott volna, így 30-as éveim közepén meg màr plàne nem érdekelnek a fiatalok.
14/20 anonim válasza:
Havi nettó 1milla, az legyen évi 10 ha levonod a költségeidet. Mire vársz?
15/20 anonim válasza:
Engem nem feltétlenül zavar az, ha valaki felnőttként a szüleivel él. Nem is értem miért ugrik erre mindenki, szerintem absz vannak olyan élethelyzetek, amikor érthető, hogy valaki nem akar külön költözni!
16/20 anonim válasza:
15: itt mi az indok? van jó fizetés, simán tudna venni magának egy kuckót.
17/20 anonim válasza:
Nem zavarna, de egy idō után jó lenne ha külön költözne és saját családot alapítana. Az se zavarna ha pizsamában üldögélne, sōt csatlakoznék és játszhatnánk videójátékokat. 😂
18/20 anonim válasza:
Fordító/ író vagyok, otthonról dolgozom és én is pizsamában ülök néha egész nap, szóval az biztos nem zavarna.
Szülő dolog sem, ha nem örökké tartana
19/20 anonim válasza:
Egyébként azt mondom utazz ki és felejts el visszajönni, sokkal kiralyabb lenne.
20/20 anonim válasza:
Az, hogy a szüleivel él, oké (kiv. ha parazitáskodik a szülein, szóval se nem fizet bele a háztartásba semmit, se nem végez házimunkát)... az, hogy pizsiben tesped egész nap otthon, számomra igénytelenség. Dolgozom néha én is otthonról, de alap, hogy tisztességesen felöltözöm, és nem nem pizsamában rohado egész nap (nyilván nem kosztümben vagyok otthon, de egy igényes otthoni szerelésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!