Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mitöl férfias egy csávó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mitöl férfias egy csávó?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na ezt jól elküldtem véletlenül, szóval:

vagy szexualitásról. A tapasztalat magabiztossá, határozottabbá tesz.

Ez már lehet, hogy relatív, de nekem fontos a dominancia, hogy egy férfi képes legyen irányítani több értelemben is, főleg mert én nem vagyok ez a típus, így ebben kiegészítene. Úgy alapvetően valami ilyesmi, nyilván ne hisztizzen mindenen (mert én nőként se vagyok hisztis), ne szenvedjen ha most beütötte a kisujját (mert én sem szoktam) és ha valaki még mindig azt hiszi esetleg, hogy az ápolatlanság férfias, akkor jelezném, hogy nem, egyáltalán nem. Semmiképp ne vidd túlzásba, de az x napja nem fürödtem az már tizenévesen sem menő és szerintem pl. kifejezetten vonzó tud lenni egy jó illatú parfüm.

2019. máj. 6. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Istenem de fenn tudtok akadni fasságokon.

Attól férfias egy "csávó" hogy ha nem is szakálla de minimum borostája van, van rajta egy észrevehető mennyiségű izom, sötét haja van, a csontozata pedig vaskos, egyenes csontokból áll. A magassága nem mérvadadó lehet közepes vagy magas, de alacsony semmi esetre sem. És mély hangja van illetve szőrös karja, lába, jobb esetben mellkasa.

Most boldoggabbak vagytok? Fogtok tudni aludni?

2019. máj. 7. 08:21
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es. Nyugi. A nőiesség meg kizárólag ezekből áll: legyen pici, vékony, törékeny. Szép arc, hosszú haj, vékony derék, szép formás cicik. Aki ebbe nem fér bele, az nem nő. :D

Egy görbe tükörnek szántam, de ahogy elnézem a trendeket, a nők pontosan erre az ideálra törekednek, a fiúk meg az általad vázolt férfi modellre törekednek. Szóval minden viccnek igaz a fele.

2019. máj. 7. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Magas
2019. máj. 7. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
2019. máj. 8. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!