Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy úgy éreztétek, tetszetek valakinek, de mégsem lép?

Figyelt kérdés

Vagy ilyen nincs és csak hülye vagyok és beképzelem? Nem aktuális, de a múltban volt pár ilyen eset (konkrétan 2). Pl.másoktól hallottam vissza, hogy rólam kérdezték, szóval gondolom, érdekeltem őket valamennyire.

Lehet, hogy azért nem hívtak el sehová, mert introvertált vagyok és azt hiszik, nem járok sehová (volt már ilyenre példa)? Vagy mi másért, hogy még az sem érte meg nekik, hogy "lesz, ami lesz" alapon tegyenek egy próbát?

2019. máj. 5. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Volt.

"még az sem érte meg nekik, hogy "lesz, ami lesz" alapon tegyenek egy próbát"

Előtted is ott állt a "lesz, ami lesz" megoldás. Miért nem kezdeményeztél te, ha így érezted? Akinél ez fenn állt és nekem is tetszett, ott kezdeményeztem én.

2019. máj. 5. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló dolog történt. A középiskolában volt egy fiú aki régóta tetszett és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy velem szemezgetett és mosolygott. Akkor felbátorodtam és kezdeményeztem, belejelöltem facebook-on, rá is írtam. De sosem folytatta beszélgetést, közömbösen kezdett el viselkedni. Szóval máig nem tudom mi volt ez, lehet csak én képzeltem be...
2019. máj. 5. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy félnek, de az is lehet, hogy nem csak te tetszel nekik. A tetszés nem nagy dolog, gyakran megtörténhet, emiatt talán nem is kell túlságosan komolyan venni. Tetszhet az embernek egyszerre több, aztán ebből egy idő után választ, talán nem téged választott?
2019. máj. 5. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, részemről, de annak oka volt, ami a végén ki is derült a másik fél felé irányulóan. Ezen dolgoknak mindig oka van.
2019. máj. 5. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tetszes csak annyit jelent, hogy bejon. Valakinek nem eleg annyi, hogy lepjen.
2019. máj. 5. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt ilyen persze. Lányoktól nem várom el, hogy lépjenek (pedig már ők is megtehetnék), nekem meg ők még csak nem tetszettek. Meg párom is van.

Utóbbi miatt mások már tapasztalhatták is, hogy tetszenek nekem, de lépni már nem lépek.

2019. máj. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!