Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti engednétek hogy az első randin a nő fizesse ki amit fogyasztottatok, ha nagyon szeretné?
Volt. O mar korabban odaert es ebedelt is elotte, de csak 2 oraval kesobbre volt megbeszelve a randi. Marhara meglepo volt, hirtelen en sem tudtam hova tenni a dolgot, de kicsi ragodas utan elengedtem a temat. Cserebe igy egybol meg is lett beszelve egy kovetkezo randi, ahol mar en fizettem. Deal.
43F
Nem. De nem is kell első randin semmit sem fogyasztani...
Én nemrég találkoztam egy volt csajommal, ő hívott meg valahová és ő akarta fizetni a részemet is. Dehogy...
"Az én párom soha nem engedi. Se randi időszakban, sem most már társként. Akkor se engedte volna, ha én már hamarabb mentem volna enni. Ez elvi kérdés nála"
Tudtad hogy egy rib..c vagy?
Egy pasinak nem kell meghívni senkit. Csak ha a következő alkalommal a csaj visszahívja. Ennyi büdös k...át, Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!