Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már egyéjszakás kalandotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egyéjszakás kalandotok?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem, és nem is tartom magam annak aki belemenne ilyenbe. De most valahogy mégis furdal a kíváncsiság. Megosztanátok a véleményetek erről?

Amennyiben mégis belemennék ilyenbe, hol a legcélszerűbb erre női társat találni?

2019. máj. 4. 17:04
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

21 éves vagyok de még egyszer se volt és nem is akarok, nem látom sok értelmét főleg hogy nagyon felfújt dolognak tartom és azért mert amikor már ott vagy akkor tart kb 10-15 percig és te még csak nem is igazán felszabadultan élvezed aztán ennyi volt a nagy egy éjszakás kaland (ezt sok ismerősömtől tudom akik már voltak ilyen helyzetben)

N

2020. szept. 9. 10:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Együtt töltöttük az estét és az éjszaka egy részét egy szórakozóhelyen. A kölcsönös szimpátia megvolt, hosszan beszélgettünk... nem 15 percig. Mindketten rossz passzban voltunk éppen.. de olyan jól felvidítottuk egymást. Nem beszéltük meg, hogy ezt akarjuk, de útban hazafelé egy panzió mégis bevonzott minket. Nem bántam meg. Egy értelmes, figyelmes, kedves férfi volt.. azért is történhetett meg mindez.
2020. szept. 9. 10:57
 23/26 anonim ***** válasza:
14%
Nekem ilyenkor mindig az vetődik fel ilyenkor, miért csinál magából a nő egy tárgyat? Inkább egy hulladékot! Egy vad idegen ember beenged magába, ráadásul sokszor gőze sincs róla, hogy van-e valamilyen betegsége. A slusszpoén meg az, hogy egy éjszakások általában a húúúú de menő pasiknak jön össze, azok meg ki tudja hányszor és kivel feküdtek össze. Ezek után nem a pasikat kell szidni hogy semmibe veszik a nőket, hanem inkább az olyan nőket, akik ennyire le degradálják a női nemet.
2020. szept. 9. 13:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#23 miért is ítélkezel ennyire? Az is érdekes, hogy a nőket elítéled, mert mit csinálnak magukból, de a férfiakat nem. Ugyan már! Miért ne akarhatna a nő is szimplán szexet csak úgy?!
2021. máj. 18. 17:11
 25/26 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer. Szakítás után voltam, kellett egy búfelejtő, de sajna szar volt. Nem maradsz le semmiről, ha kihagyod.

A csávónak törpekukija volt, használni se tudta rendesen, reggel meg alig akart lelépni, én hívtam neki taxit, hogy vegye màr az adást. Nálam akart még kávézgatni, dumálni meg ilyenek, hát gondoltam ez nem tudja mire váltott jegyet. Többéves kapcsolatból léptem ki egy héttel azelőtt, semmi kedvem nem volt újra kávét főzni egy férfinak a saját lakásomban, meg hallgatni a baromságait.

2021. máj. 19. 08:14
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még sosem volt, igaz nem is akarok. 24/L

Nincs bajom azzal, akinek volt már egyéjszakás kalandja, felnőttek vagyunk, így szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mibe megy bele.. Én szimplán nem látom értelmét, hogy egy vadidegennel összejöjjek egy pár órára... meg persze elkapni se akarok semmit se :DD

2021. máj. 19. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!