Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal akinek sztómája van?
Hálát adok az égnek, hogy fogalmam sem volt, mi ez, meg kellett gugliznom.
Nem hiszem, én az ilyen "lyukas" dolgoktól nem vagyok jól, olyan, mint vérvétel közben, folyamat koncentrálnom kell, hogy ne ájuljak el, ne felejtsek el levegőt venni.
A kerekesszék, lábprotézis nem zavar, az teljesen más.
Igazad van, igen magas érzelmi és értelmi intelligencia kell ahozz, hogy el tudj fogadni egy ilyen embert,ez sajnos nem mindenkinek van meg!
Az ápolonő
Nem. Én gyenge ember vagyok, aki nem tudom, és nem is akarom ezt az állapotot magamra vállalni. Ha a már meglévő kapcsolatunkban kényszerülne rá a párom hogy sztómával éljen, az más, akkor nyilván emiatt nem hagynám el, de ha az ismerkedés alatt már ebben az állapotban van, akkor részemről nem folytatódhat a dolog.
Igazából olyan mindennapi apróságok zavarnának, amik persze lehet, hogy az én tudatlanságomból fakadnak, de pl lehet vele menni strandra? Hogyan működik így a szex? Tehát nem is a betegség, ami miatt erre kényszerült lenne a problémásabb, hanem az ilyen kis mellékes mindennapi gyakorlati kérdések, amiken nem tudnám feltétlenül túltenni magam.
Nekem van egy gyógyíthatatlan betegségem. A másiknak ez nem jár semmilyen teherrel, nem lehet észrevenni rajtam.
Nem tudom, miben akadályozná ez a kapcsolatunkat. Amennyiben semmiben, összejönnénk, persze.
Férfiként egy sztómás nővel?
Természetesen.A személyisége a legfontosabb,és ha egyébként külsőre is bejön,akkor miért ne?
Lehet "picit" többet aggódnék,de az azt mutatná fontos nekem. :-)
nem hiszem.
azért írom így mert teljesen nem záromki a lehetőségét de ahhoz nagyon olyannak kell lennie testileg ( a sztómát nem nem nézve) és lekileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!