Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal akinek sztómája van?

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 18:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%
Áruld már el, #8-as, hogy azért, mert neked ez a szakmád / hivatásod (szerintem amúgy az ilyen segítő szakmákra születni kell, és nagyon kevesen alkalmasak rá), te úgy véled, hogy erre a kérdésre vonatkozóan a te hozzáállásod a norma? És szerinted ez másoktól, akiktől a te szakmád megkövetelte mentalitás alapból totálisan távol áll, valahol a lelked mélyén azoktól is elvárhatónak tartanád az igenlő választ a fenti kérdésre?
2019. máj. 2. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
21%
És mondd csak, kérdező, abban is biztos vagy, hogy nem futamodnál meg félúton az ezekkel együtt járó kihívásoktól?
2019. máj. 2. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Hálát adok az égnek, hogy fogalmam sem volt, mi ez, meg kellett gugliznom.

Nem hiszem, én az ilyen "lyukas" dolgoktól nem vagyok jól, olyan, mint vérvétel közben, folyamat koncentrálnom kell, hogy ne ájuljak el, ne felejtsek el levegőt venni.

A kerekesszék, lábprotézis nem zavar, az teljesen más.

2019. máj. 2. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Igazad van, igen magas érzelmi és értelmi intelligencia kell ahozz, hogy el tudj fogadni egy ilyen embert,ez sajnos nem mindenkinek van meg!

Az ápolonő

2019. máj. 2. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem. Én gyenge ember vagyok, aki nem tudom, és nem is akarom ezt az állapotot magamra vállalni. Ha a már meglévő kapcsolatunkban kényszerülne rá a párom hogy sztómával éljen, az más, akkor nyilván emiatt nem hagynám el, de ha az ismerkedés alatt már ebben az állapotban van, akkor részemről nem folytatódhat a dolog.

Igazából olyan mindennapi apróságok zavarnának, amik persze lehet, hogy az én tudatlanságomból fakadnak, de pl lehet vele menni strandra? Hogyan működik így a szex? Tehát nem is a betegség, ami miatt erre kényszerült lenne a problémásabb, hanem az ilyen kis mellékes mindennapi gyakorlati kérdések, amiken nem tudnám feltétlenül túltenni magam.

2019. máj. 2. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem van egy gyógyíthatatlan betegségem. A másiknak ez nem jár semmilyen teherrel, nem lehet észrevenni rajtam.

Nem tudom, miben akadályozná ez a kapcsolatunkat. Amennyiben semmiben, összejönnénk, persze.

2019. máj. 2. 21:40
 17/19 dianaduchess ***** válasza:
Szerintem ez egy nagyon szubjektív dolog, mindkét félen sok múlik. Ismerek olyat, aki tracheostomás fiatal sráccal jött össze és nem zavarta egyeltalán a dolog, így biztos van, aki a sztómát is el tudja fogadni. Ami szerintem nagyon fontos, hogy ezzel kapcsolatban legyél vele őszinte. Én jártam úgy, hogy vagy fél évig beszélgettem egy sráccal, ismerkedtünk, megkedveltem, de sose akart találkozni. Aztán ismerőseim révén kiderült, hogy úgy született, hogy nem volt meg a fél karja. Miután ezzel szembesítettem, végre találkoztunk, de igazából rosszul esett, hogy fél éven át nem mondta el. Az még oké, hogy nem ezzel kezd, de a fél év titkolózás is durva. Találkoztunk többször is aztán, de végül én nem hagytam, hogy komolyabbra forduljon, főleg azért, mert egy kissé kóros bizonyítási vágyat véltem benne felfedezni a hiányossága miatt. Pl. háborgott azon, miért csak automata váltós kocsira akartak neki jogsit adni, mert akkor hol marad a vezetés élménye, amit én értek, csak a vakmerőséget nem díjazom. Visszatérve a sztómára, ha a kiszemelt partnerrel őszintén megosztod a dolgot, a sztómát igényesen ápolod (pl. én már olvastam egy Stealth Belt nevű cuccról, amivel el lehet takarni és így szex közben sem vagy akadályozva általa) és hagysz időt magatoknak, hogy kialakuljon valami, akkor biztosan találsz olyat, aki mindezzel együtt is szeret. Jó eséllyel nem elsőre, de ez tök egészségesen is elég nehéz, úgyhogy ne add fel.
2019. máj. 6. 10:41
 18/19 Choler válasza:

Férfiként egy sztómás nővel?

Természetesen.A személyisége a legfontosabb,és ha egyébként külsőre is bejön,akkor miért ne?

Lehet "picit" többet aggódnék,de az azt mutatná fontos nekem. :-)

2019. máj. 8. 17:56
 19/19 anonim ***** válasza:

nem hiszem.

azért írom így mert teljesen nem záromki a lehetőségét de ahhoz nagyon olyannak kell lennie testileg ( a sztómát nem nem nézve) és lekileg is.

2019. máj. 8. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!