Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal akinek sztómája van?

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 18:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Igen összejöttem.
2019. máj. 2. 18:07
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
Jesszus, soha.
2019. máj. 2. 18:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tántorítana el, ha egyébként nagyon szimpatikus.
2019. máj. 2. 18:08
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2019. máj. 2. 18:14
 5/19 anonim válasza:
87%
Igen
2019. máj. 2. 18:27
 6/19 A kérdező kommentje:
ha nem,miért nem?
2019. máj. 2. 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, te összejönnél mondjuk egy Down-szindrómással?
2019. máj. 2. 18:43
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Azért a Down szindróma és az hogy vki sztómával él, ne említsük már egy lapon! AZ egyik egy betegség,aminek testi és értelmi fejlődési zavara van.

A másik pedig egy testen kivüli űrítőcsatorna.

Attol hogy valakinek az van , lehet okos,diplomás és szép ember,akár nő akár férfi!

Tudom miről beszélek, munkám során volt szerencsém mindkettőhöz.

Minden nap találkozom velük. Az egyik betegem sztómazsákkal él, Orvos drnő, és csodaszép.

Én összejönnék,igen!

Egy ápolónő

2019. máj. 2. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:
60%

Ha az előtt tudom róla, hogy randira hívna, akkor nem.

Még az ismerkedés elso szakaszaiban sem, viszont ha ismerkedés közben válik például szükségessé, amikor már érzelmek fűznek hozzá, akkor igen.

Mondjuk ez függ attól is hogy ideiglenes sztóma e, akkor nem gátolna egyáltalán.

Ha végleges,akkor 2 okból nem alakitanék ki szoros viszont az adott férfivel.

Az egyik az, hogy egyszerűen hiába tudom hogy szükséges, és az egészsége miatt fontos, nem tudnék vonzódni hozzá, a széklethez/vizelethez kapcsolódó dolgok nagyon taszítanak elég kicsi korom óta. Egyedül anyukám az, akiért ezt leküzdeném, bár lehet hogy a szerelem is bír ekkora erővel rendelkező, nekem ez tényleg nagy gát. A szexualitásnak lőttek nálam itt, anélkül pedig nem látom értelmét.

A másik, és nyomósabb ok, hogy nem szeretném a fiatalságom aggódással tölteni, nem szeretnék önkéntes ápolónak szegődni, és bármennyire is sajnálom, nem szeretném más terhét a vállamra venni, hogy ha már előre tudok róla, és nem köt hozzá semmi sem. Márpedig végleges sztóma esetén nem egy egészségtől kicsattanó emberről beszélünk, sajnos. Nem szeretném az állandó betegségtudatot az életemben, még akkor sem, hogy ha nem feltétlenül komoly. Ha mégis kapcsolatba kezdenénk, és nem működne, akkor nem lenne szívem elhagyni , és senkinek sem lenne jó.

19/l

2019. máj. 2. 18:51
 10/19 A kérdező kommentje:
egy down szindrómás ember valószínűleg értelmi sérült így nem, de ha valakinek testi fogyatékossága lenne akár tolószékes vagy sztómája van, lábprotézisa van, de nagyon tetszene a személyisége,intelligens ember, stb., akkor eltudnám képzelni,hogy összejöjjek vele
2019. máj. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!