Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg van olyan nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan nő aki helyett a pasija rendel étteremben?

Figyelt kérdés
Ez számomra olyan abszurd. Nem is hallottam még ilyet, csak az egyik kolléganőm mondta. Ismer valaki ilyet?
2019. máj. 2. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Hogy érted? Választ ételt a nő, és a pasi adja le a rendelést a pinvmcérnek? Ha igen, oké.

Vagy pedig nem választhat a nő, azt eszik iszik amit kér neki a pasi. Na, az gáz.

Egy ilyen esetem volt. Csak nézten! Soha többé látni sem akartam az illetőt!

2019. máj. 2. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Sőt még olyan nő is van aki a pasija helyett fizet mindenhol! Őket hívják hülyéknek.
2019. máj. 2. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
6%

"Vagy pedig nem választhat a nő, azt eszik iszik amit kér neki a pasi. Na, az gáz."

Már miért lenne gáz? Te elmész egy lakodalomba, kihozzák a tyúklevest, te meg felháborodva távozol, hogy nem is ezt akarsz enni? Pláne ha nem is te fizeted! Ajándék lónak ne nézd a fogát!

2019. máj. 2. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Elvileg ez alapvető etikett lenne, hogy a pincérrel csak a férfi beszél, ahogy az is, hogy a bort pl megkóstolja, mikor kihozza a pincér, és csak utána ihat belőle a nő, ha jónak nyilvánítja.

De ezek szerintem max a nagyon sokcsillagos éttermekben jellemzők, a hétköznapokban senki nem tartja be. :)

2019. máj. 2. 14:39
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is a párom beszeli le a pincérrel hogy mit kérünk miutan ÉN választottam az étlapról
2019. máj. 2. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Mi ebben a furcsa?

Mi is először megbeszéljük, ki mit kér, majd a párom rendeli meg.

Amikor otthon voltunk (a párom külföldi, nem beszél magyarul) én rendeltem mindkettőnknek az étteremben, hogy ne kelljen miattunk törniük az angolt, ha egyszer én magyarul is el tudom mondani.

2019. máj. 2. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Van, hogy én rendelek, miután kitaláltuk mit eszünk.. na bumm, akkor most mi van? Nem törik le a nyelvem :D

26N

2019. máj. 2. 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
2%
Az rendel, aki fizet. Tudom hogy a marxisták (a nők többsége a bal oldalra szavaz) ezen háborognak majd, de ez így természetes. Az dönti el hogy mire mennyi pénz mehet, aki a számlát állja, ez így természetes...
2019. máj. 2. 15:38
 9/17 anonim ***** válasza:
ilyen szokott lenni bdsm kapcsolatokban. de ott nyilván megegyeztek ebben
2019. máj. 2. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:
38%

Kitalálom mit kérek, elmondom neki, ha ő is ugyanazt kérné, akkor megegyezünk, ki változtasson. Ő beszél a pincérrel, rendel és felesben fizetünk.

Ezt nem csak az elit éttermekben, a lőrinci piac melletti talponállóban is így csináljuk.

2019. máj. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!