Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor megsem kell edzeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor megsem kell edzeni? Csak vedelni a folyekony kenyeret?

Figyelt kérdés

[link]

:D

#Sorhas
2019. máj. 2. 06:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az anyám korú, 15 éve elvált nőknek tényleg bejönnek az aputestű férfiak (persze ők maguk is "anyutestűek"). Nehogy azt hidd, hogy a 20 éves bombanők vannak oda a pocakos apukákért.
2019. máj. 2. 07:01
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: nekem nem tetszik az aputest. Sokkal jobban vonz a feszes, kockás has. Az pedig egyenesen kizáró ok, ha van gyereke. Akkor legyen a gyerekkel és a gyereke anyjával, engem meg felejtsen el.

Nem vagyunk egyformák. Mondjuk kicsit gyanús, hogy a Hot mán dance formáció egész jól megél a kockás hasából, szóval lehet, hogy nem vagyok egyedül.

2019. máj. 2. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
2%

“Akkor legyen a gyerekkel és a gyereke anyjával, engem meg felejtsen el.”

Érdekes, mikor férfiként azt mondom, hogy legyen a nô a gyerek apjával, engem meg felejtsen el, akkor az összes csaj egy emberként esik nekem

2019. máj. 2. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

#3: linkeld be léccí, hogy én hol írtam ilyet! Azzal kezdtem, hogy a saját nevemben tudok csak nyilatkozni. Nem hátrány, ha érted is, amit olvasol, komplexen, nem csak a szavakat külön-külön.

Azt látom, hogy a "van már gyereke" két dolgot jelent. 1: házas, családos ember, aki szeretőre vadászik. Nem épp előnyös. Tudom, hogy van olyan csaj, aki kimondottan erre izgul, de az nem én vagyok. 2: elvált, és az apaság kimerül abban, hogy köpködi a volt feleségét, amiért a gyerektartásból dőzsöl. Amit vagy fizet, vagy nem, de inkább nem. A gyereket pedig karácsony óta nem is kereste.

A "jó apa" fogalmába egyik se fér bele.

2019. máj. 2. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
#3 gondolom őt kivéve. :)
2019. máj. 2. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
#4 lehet özvegy is. Akkor dögöljön meg?
2019. máj. 2. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kutatási eredmény? Melyik szaklapban jelent meg? Ki végezte a kutatást? Mennyire hiteles?

Ez a baj ezzel a világgal hogy az emberek lusták gondolkodni, utánajárni a dolgoknak.

2019. máj. 2. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Az aputestről az én apukám teste ugrik be. Diákként amatőr súlyemelő volt, és 30 évig volt vájár. 60 évesen olyan háta van, hogy pingpongozni lehet rajta. Nyáron egy fél flakon naptej elmegy a felsőtestére. Nem mondom, hogy nincs pocakja. De nem csak a hasa nagy.

A férjem ehhez képest magas, és szálkás, igazi hegymászó alkat. Semmi pocak.

2019. máj. 2. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Brit tudòsok kimutattàk,kb ez a szintje a cikknek.

Maximum anyuka testű,igènytelen,zsìros hajù,mackònacis nőknek jönnek be az apukatestű palik,egy szexi nőt sose fogsz làtni ilyennel max van az a pènz amièrt igen.

2019. máj. 2. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj kérdező, hogy te sem érted meg a mögöttes tartalmat (ami vagy igaz, vagy nem). Tehát nem egy eleve elhízott, kövér testről vaa szó, hanem, egy korábban jól karbantartott, de az idő és a prioritások változása miatt valamivel romlott állapotról) amiben nem maga a test a vonzó, hanem a helyzet amit egyesek belelátnak.
2019. máj. 2. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!