Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek már olyan, hogy elkezdtetek beleszeretni valakibe, akibe nem kellett volna/“nem szabadna”?
" Utolsó,tudja legalább hogy mit érzel?"
Férjezett, sosem léptem felé, ameddig ez az állapot fennáll nem is fogok.
Volt. Párja volt, és mégis megtetszett. Fősulin volt, elkerültünk egymástól, és utána jött egy másik reménytelen valaki, akivel szintén nem lett semmi. Még ma is emlékszem az elsőként említettre, de már nem olyan hevesen, mint abban az időszakban.
Tehát az egymástól való elkerülés segített.
volt, az akkori lakótársamba, aki szmeélyiségre abszolút nem illett hozzám, de közel kerültünk egymáshoz, ő is adott jeleket és kereste a társaságom, de aztán kiderült, hogy nem érez semmit, és később lett barátnője, akit fel is hozott gyakran. szerencsére akkoriban járt le a szerződésem, szóval elköltöztem, addig meg igyekeztem keveset összefutni vele a lakásban és természetesen nem kerestem már semmilyen formában, csak ha muszáj volt.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!