Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleszeretni, mit tegyek?
Már évek ota nagyon joba vagyok egy lánnyal mindig meghallgattam ha valami baja volt. Tudom hogy sajnos elég könnyelmüen váltogatta a barátait és most épp nincs senkije.
Azota sokkal közelebbi a kapcsolatunk is, azt érzem kezdek belehabarodni.
Az eszem azt mondja hogy nem, a szivem pedig már kezdd felé huzni...
Tapasztalat, tanács?
23/f
Klasszikus eset. A nő lelki szemetesládája vagy és eltett téged végleg a barátok polcra. Te meg sokat voltál a közelébe és beleestél.
Keress mást helyette mert ez neked csak rosszabb lesz.
A csaj évek óta cserélgeti a pasikat, téged viszont eddig mint férfit nem vett számításba...
Te viszont nem most kezdesz belehabarodni, hanem évekkel ezelőtt tetted, mikor a lelki szemetesládája lettél.
Ha fájdalmat akarsz magadnak, akkor hajrá, de szerinted, ha a lánynál lenne bármi esélyed, akkor az évek alatt az n+1 pasi közé nem fértél volna be te is?
Nem öregem, te a barátja vagy, aki kéznél van ha segítség kell, aki ugrik, ha unatkozik, de akivel sosem dugna.
(egyébként Te mit kapsz ettől a barátságtól? Kölcsönösen működik a lelki szemetesládaság?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!