Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül találnom barátnőt?
Hát ne haragudj, ha rinyálsz, nem fog jönni. Nekem sajnos meghalt egy ismerősöm, aki annyi volt, mint amennyi leszek másfél hét múlva, 31 éves volt.
Az ismerősei közül, a lányokra rá írtam, és mint kiderült, az egyik lány a barátnőjének az unokatesója volt.
Elkezdtünk beszélgetni, úgy kb 3-4 napja dumcsizunk, és eddig úgy tűnik, hogy bejövök neki. Nagyon aranyos lány, és jól eltudunk beszélgetni. Amúgy én se vagyok jó pasi, de próbálok nem erre parázni.
Na az vagyok, aki írta, hogy meghalt az ismerőse. Most úgy tűnik, hogy randizni fog velem a lány, akivel beszélgetek.
És még továbbra is azt mondom, nincs munkám, nem vagyok jó pasi, ő viszont rettentően szép lány. Biztos, hogy nem hülyít. Jövőhéten a szülinapomon eljön hozzám, és együtt töltünk úgy kb 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!