Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kellene barátnőt találnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene barátnőt találnom?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. Vannak lányok akik tetszenek, de mindnek van általában barátja. Mégis úgy vágyom egy jó kapcsolatra. Mit tudtok tanácsolni hogy lehetne nekem is barátnőm, stb??

Köszönöm

2012. szept. 30. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye kérdéseket... Most meg megsértődnél ha oylat írnék..

Tanács:

Ne a gép előtt ülj behúzott füllel farkkal, és bambuld a képernyőt, hanem húzzál buliba, igyál alkoholt(Ja kicsi vagy) és onnantól jönni fog minden magától.

2012. szept. 30. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet. Gép előtt sokat nem tudsz tenni,meg suliba sem. Járj bulizni.
2012. szept. 30. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy bulizós típus, inkább visszafogottabb csendesebb vagyok. Azért az iváshoz stb-hez még fiatal vagyok, most kezdtem a kilencediket.
2012. szept. 30. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Fiatal? Ugyan már... Nálunk gimiben a 9-esek 70%-a cigizik, 50 pedig hétvégi rendszerességgel bulizik, iszik, és d**ják partiba:)))

Nem kell ebből nagy dolgot keríteni, de ha nem mész a lányok után, ne várd, hogy kopogtassanak, nem-e szóba állnál velük.........

2012. szept. 30. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól!
2012. szept. 30. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért az szomorú, amit a 4-es válaszoló a kommentjének az első felében felvázolt, és szerintem egyáltalán nem normális dolog. Persze lazulásra mindenkinek szüksége van, na de könyörgöm...

Persze nem vagyok naív, tisztában vagyunk vele, hogy ez változni nem fog csak elszomorító.

A kérdésre válaszolva, nyugi kispajti, nem vagy lekésve semmiről. Én is hasonló jellemű vagyok, és 18 éves koromra jutottam el oda, hogy csajom lett. Élőben ismerkedést ajánlom, a lényeg hogy azt a bizonyos határt kell átlépni, amikor megszólítod a csajt úgy, hogy érezze a szándékaid. Ha ez megvan, akkor már egyszerűen mennek a dolgok (vagy nem mennek a dolgok), de ne akadj ki, ha rögtön az elsőre nem jön össze.

Alternatívaként ott van a netes ismerkedés, de ennyi idősen még óva intenélek ettől, mert sokan ál-adatokkal, rossz szándékkal megpróbálhatnak tőrbe csalni. Talán kicsit később próbálkozz ezzel, ha egyáltalán nem jársz élőben sikerrel.

Hogy élőben hol lehet ismerkedni? Suliban, tömegközlekedési eszközön, utcán, akárhol. Az élet mindenre tud példát mondani, úgyhogy ne add fel ;)

2012. szept. 30. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Aki keres az talál. xdddddddddd

Amúgy meg te csak a kifogásokat keresed, és azt találsz is. Szerintem úgy tíz év múlva próbálkozzál a csajoknál, mert élég visszamaradott vagy.

2012. szept. 30. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Ha látsz egy lányt pl. a buszon, akk menj oda hozzá és mondj vagy kérdezz tőle vmit. Hidd el, nem baj, ha teljesen beégeted magadat, az inkább aranyos, nem égő, ezt csak te érzed annak:)

Ha bejön, akk szuper! Ha meg nem, akk sincs semmi gáz, hiszen nem is ismered a csajt, és valószínűleg soha az életben nem fogsz találkozni vele többet. Inkább menj oda a következő lányhoz és kezdj el vele dumálni. Az egyik lánynak biztos kelleni fogsz:))

Ja, és nehogy azt várd, h a csaj menjen oda hozzád. Igaz, már a 21. században élünk és a csajok is kezdeményezhetnek, deee.. azért legyél már annyira tökös h megszólíts egy lányt:)

16/L

2012. okt. 1. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!