Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 28 évesen már necces lesz barátnőt találnom?
Úgy értem már volt néhány barátnőm meg kalandok, ez-az.
Mégis ugy gondolom, hogy ahogy mulik az idő egyre kevesebb az esélyem.
Pedig nekem mindig igen csekély esélyeim voltak
És az is elég rosszul esik, hogy mindig nagyon fiatalnak néznek, de mégsem hiszi el senki, ha letagadok pár évet.
Mert azért a fejletlen embereken is meglátszik a kor, akárki akárkit mond...ha egy nő pl 30 éves, de kinéz 23-nak, attól még visit róla, hogy benne van a korban.
Miért lenne necces? Kevesebb nő van a te "prédakorodban", aki egyedülálló, de kevesebb férfi is, aki konkurenciát képez.
20F
csak hogy én fiatalabb nőt szeretnék, mert a velem egy koruak már gyereket szeretnének én meg nem.
mert én még nem értem meg ehhez.
nem tudom miért a korom alapján vagyok elkönyvelve ilyennek-olyannak, miközben az emberek azt mondják, hogy a kor nem jelent semmit.
Jó esélyed van, nyugi. Kb. a 16-25 éves korosztály simán bukik a 28-30 éves fószerekre.
26/F
Hát... Fail!
28 évesen ami rád várhat:
Első házasságból kijött kisgyerekeshez "családfentartónak"
28 éves apáca-mentalitású aggszűzek
20 körüli "a pasimnak bmw-je van bibibíííí" kislányok
Fizikai betegségekkel terhelt, szomorú életű nők
Öregasszonyok (+55)
még találhatsz magadnak társat,ne aggódj fiatal vagy!
korodbelit is találhatsz,sőt azt kellene találnod 20-27ig
soksikert!
és mi van az agyukat szétbulizó jól kinéző nőkkel?
ja ők nem velem fognak eljönni.
még szexre sem
Ilyet szeretnél?
Azt hiszem nem a korod a fő probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!