Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi folyton a szavamba vág és nem hallgat végig, akkor nem érdeklem igazán, ugye?
Ismerkedek egy férfival már egy ideje, de ha beszélgetünk nagyon gyakran a szavamba vág, elkezd valami teljesen másról beszélni. Olyan is előfordult már többször, hogy valamiről beszéltem és egyszer csak a mondat közepénél megcsókolt, így végig se tudtam mondani, amit akartam, pedig volt, hogy komoly dologról volt szó. Ezt egy kicsit megalázónak érzem, hogy valami fontosról beszélek és ilyen módon elhallgattat. Egyébként nem vagyok szószátyár, nem beszélek sokat, szóval tényleg nem értem.
Az az érzésem, hogy nem érdeklem emberként, hanem csak a szexre megy. Szerintetek is?
Nekem úgy tűnik, hogy nem érdekled igazán, különben végighallgatna.
Volt barátom is ilyen, ő is folyton más szavába vágott, mert eszébe jutott, hogy vele is pont ugyan az történt, mint akinek a szavába vágott, vagy ő is ezt csinálta, úgy mondta, úgy hallotta stb stb... De attól még bunkó dolog ez, bár az anyja is pont ilyen volt, szóval nem lett megnevelve az exem. Összességében arrogáns pökhendi család volt.
Nem szeretek ilyen emberekkel kommunikálni, akik folyton közbevágnak, s nem hagynak végigmondani egy mondatot. Akaratosak, önzők, felül akarnak bírálni, el akarnak nyomni, meg aztán nem is igazán érdekled őket. Egy hétköznapi beszélgetésre is cicaharcként tekintenek, amit végképp meg kell nyerniük, különben sérül az önérzetük.
Az ilyen forma beszélgessen egy jót a fallal. Van körülötte négy is, kellemes társasága lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!