Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik nálatok a legkiábrándítóbb dolgok, amiket egy férfi elkövethet?
- nem értelmes, nem tudok vele bármiről elbeszélgetni (engem minden téma érdekel, tudomány, vallások, szerelem, bármi)
- azt várja, hogy én keressem..a töketlenséget nem szeretem, nekem az kell, hogy a férfi teperjen értem, érezzem nőnek magam
Nagyon sok más is ki tud ábrándítani(káromkodás stb), de így első körben ezek.
22L
Ha negatív es/vagy folyton valakit hibáztat. Pl. épp csak leültünk egy kávéra és máris az a téma hogy a kormány miatt nincs jó munkája/szegény kicsi ő mert.... épp milyen fáj ilyesmik. Vagy ha hímsoviniszta megjegyzéseket tesz pl a férfiak okosabbak a nőknek nem kéne dolgozni a gyereknevelés a nő dolga stb.
Ha nem tudunk beszélgetni.
Ha még alig tudjuk egymás nevét de már a bugyi van/pénztárcámban/baráti vagy családi életemben kotorászna.
Ha "minden nő" jellegű mondat elhangzik vagy egyéb módon csúnyán általánosít.
Ezen kívül valószínűleg van még de ezek biztos.
Semmi célja nincs az életben, csak úgy elvan.
Szidja a nőket.
Sokat jár el inni, lerészegedik.
Tettlegességig fajul vele egy veszekedés.
+ Rohadt hangosan horkol.
-Figyelmesség hiánya
-Beszélgetés,kommunikáció hiánya
-Érdeklődés hiánya(vagyis ez a 3 azt jelenti,ha nem törődik velem)
-Lekezelő beszéd(olyan beszéd stílust enged meg magának,amit nem érdemeltem ki)
-Okolás(adott probléma esetén engem hibáztat)
-Határozatlanság(ha nem tudja eldönteni,hogy mit akar)
-Mártírkodás(olyan problémákkal hozakodik elő,amiért sajnálatot vár)
-Megértés (ha például rossz napom van,rátesz egy lapáttal.)
-Segítség hiánya(minden házi munkát én csináljak,és akkor kifogásul megkapom,hogy mennyire fáradt.)
*Nem mindegyik fordult elő,de ezekre ki tudok akadni.
"azt várja, hogy én keressem..a töketlenséget nem szeretem, nekem az kell, hogy a férfi teperjen értem, érezzem nőnek magam"
hát ha ettől érzed magad nőnek, akkor csoda, hogy 22 évet megéltél :D
-szélsőséges ideológiát vall(hungarizmus, rasszizmus, hímsovinizmus stb.)
-ha politikus
-ha iszonyatosan tájékozatlan és olyan buta, hogy egy szóviccet is úgy kell elmagyarázni, miközben magyar az anyanyelve
-ha a végtelenségig rugalmatlan
-ha dirigálni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!