Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha túl kislányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl kislányos vagyok?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és még nem volt tartós kapcsolatom, valahogy mindig az lesz a vége egy ismerkedésnek, hogy túl kislány vagyok, gyerek egy kapcsolathoz. Olyan Lolita karakter vagyok, akit szeretnek a fiúk, dögösnek tartanak, de komolytalan vagyok, kislányos a hangom, sok mindentől zavarba jövök, nem vagyok túl határozott. (Egyébként egyedül élek és nagyon fontos a munkám, sok mindent véghezviszek egyedül, szóval ilyen tekintetben nagyon erősnek tartom magam és ebben senki sem kérdőjelez meg.) Nem szeretem teljesen ezt a szerepet, egy vagány nő szeretnék lenni a férfiak előtt, de suliban is mindig visszahúzódó voltam és valamiért nem tudom, hogy kéne viselkednem egy kapcsolatban. A férfiak nőket keresnek és valamiért nem tudok igazi nő lenni belül, csak egy aranyos, de néha hisztis kislány, aki folyton játszmázik. Mindig olyanok tetszenek, akik lazák, nyugodtak és okosak, akiknek egy stabil nő kell.

Nagyon szeretnék egy érett nő lenni, de fogalmam sincs mit tegyek.

2019. ápr. 26. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Én mindig az ilyen nőkre vágytam, szerintem ne akarj megváltozni. Kár, hogy egy kicsit fiatal vagy hozzám. 36/F
2019. ápr. 26. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, hogy nem érdemes más szerepét játszanod. Lehet, hogy nem leszel mindenkinek az ideális partner, de hidd el, van, aki pont egy ilyen nő mellett érezné jól magát. Nem mindenkinek az a sablonos, komor nő az ideálja.
2019. ápr. 26. 22:12
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is ugyanez a problémám, már en sem tudom mit csinaljak.

21/L

2019. ápr. 26. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ne változz meg mert ez jó tulajdonság csak olyat kell találni akinek ez bejön . Gondolom te is azt szeretnéd hogy magadért szeressenek nem pedig egy álcába .
2019. ápr. 26. 22:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én mindig az intelligens művész típusokba szeretek bele és nekik általában nem jön be, ha egy lány szeleburdi, meg babusgatni kell.
2019. ápr. 26. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha belső igényed is van rá, és úgy érzed, hogy önbizalomhiány tart vissza attól, hogy jól kifejezd magad, akkor azon biztos lehet változtatni kellő elhatározással. Ha egyébként nincs gondod magaddal, és csak pasi miatt akarod ezt erőltetni, akkor valószínűleg elég nehéz folyton szerepet játszani.
2019. ápr. 26. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Rengetegen odavannak a kislányos csajokért. Szerintem se próbálj megváltozni. Barátnőmtől is kislányos, még 34 éves korában is elkérték a személyijét, imádom az ilyen lányokat!
2019. ápr. 26. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

Más nőnek meg az a baja hogy a kislányos viselkedésű lányokért vannak oda a férfiak:D

Lehet ha nem hisztiznél és nem játszmáznál akkor maradnának a férfiak nem?

2019. ápr. 26. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy nem mindig minden alakul úgy, ahogy mi szeretnénk. Meg önmagadat is.
2019. ápr. 26. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
Legyél az én bnöm!!!! Szerintem fantasztikus nö lehetsz!
2019. ápr. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!