Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Próbára szoktátok tenni a srácot aki tetszik, mielőtt komolyabb kapcsolat alakulna ki köztetek?
Pl. tesztelitek-e, hogy mennyire kitartó, hogy keres-e titeket..stb.....stb
Légyszi írjatok ilyeneket....köszi.
Hát, aki konkrétan, tudatosan teszteli a másikat, az egyszerűen számító.
Én nem szoktam, egyszerűen akkor jövök vele össze ha úgy érzem, megbízom benne - amit nyilván be kell bizonyítani, de nem az általam kreált teszteléseken, hanem spontán, magától, mert a tesztelések mindig az egyén elvárásaira épülnek, pedig mindenki máshogy mutatja ki a szeretetét.
Volt már rá példa,hogy leteszteltem,mielőtt járni kezdtünk volna...
Oly módon,hogy egy kedves lány ismerősömet ráuszítottam,hogy tapadjon,vevő e rá.De ő azt mondta neki alakulóban van valami,de azért beszélgethetnek xD
Azóta ilyet nem csinálok,próbálok nyitott szemmel járni,és sokat beszélgetni vele személyesen mielőtt járnánk,a gesztusai,tekintete,viselkedése alapján pedig eldöntöm érdemes e komolyabban foglalkozni vele.Ezt jobb ötletnek tartom,mint a tesztet:)
23/L
ez embertől függ. Én speciel nem szoktam, mert: 1, nem véletlenül engem akar. 2, azért annyira már ismerem a srácot, hogy megbízzak benne.
Bár hogyha egy lány tesztel, akkor lehet, h csak azért, mert már sokszor csalódott, és nem akar még1x. sztem kérdezd meg a csajtól.
16/L
igen, abban igazad van, hogy csalódott, ezt nagyon jó látod.
úgy érzem még egy picit bizonytalan magában ill. bizalmatlan is, nem is csodálom az után amit át élt nem régen.........
viszont azt nem tudom, meddig bírom még így.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!