Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki buliban jött össze egy sráccal és esetleg komolyabb kapcsolat lett belőle?
Mindenki azt mondja h ha bulizni mész,ott nem lehet ismerkedni(komolyabb kapcsolat nem nagyon lesz belőle ha még is).Viszont én szoktam látni és elég sokan jönnek ott össze...meg bnőm is pl 2 éve van együtt azzal a fiúval akit buliban ismert meg.
Van itt köztetek olyan...és ha igen,hogy jöttetek össze?:)
Mondjuk azért arról lebeszélném a pozitív válaszokon belelkesedett lányokat(-fiúkat), hogy első este mindenbe belemenjenek. Persze, nekem is van olyan pár az ismerőseim közt, akik első este ágyba dőltek, és 8 éve együtt, de szerintem a fokozatosságnak megvan a romantikája. :)
A 3. sztorihoz annyit, hogy nálam nem lett volna nyerő a "barátnőt keresek"-dolog, örülök, hogy nektek jól sült el :) (Nyilván bejöttetek egymásnak, és mér csak megfogalmazás kérdése volt. )De általában szerintem szerencsésebb a fiúk részéről, ha arra helyezik a hangsúlyt, hogy az adott lány tetszik nekik, mert sok lány a "nőt akarok, mindegy, hogy kit" típustól menekül :D
Amúgy meg szerintem hülyeség, hogy nem lehet szórakozóhelyen ismerkedni - ezt nem szülők mondják, akik el akarják riasztani a gyerekeiket a diszkótól illetve rock kocsmáktól, koncertektől (kinek mi)?
Az emberek 90 százaléka ismerkedni megy a szórakozóhelyre - hol ismerkedjenek? Iskolában, munkahelyen nagyon kevés embernek adódik megfelelő társ. Interneten jobb az ismerkedés? Nem próbáltam, de nem hiszem.
(első)
Na akkor megnyugodtam...örülök h Nektek sikerült:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!