Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek egy saját készítésű festménynek, vagy rajznak ajándékként?
Igen, párom nagyon sokszor rajzolt nekem, amit bekeretezett és úgy adott ajándékba. Volt hogy egy kettőnkről készült fényképet rajzolt le. Mai napig kint vannak a falon, a közös házunkban :) imádom őket :) nagyon kedves ajándékok számomra, sokkal többet jelentenek mint egy táska vagy cipő.
27N
Igen, nagyon.
Egyszer kaptam rajzot, nagyon nagyra értékeltem (nem a páromtól ugyan, csak egy baráttól, de akkor is).
Szerintem kevés az infó. Ahogy fentebb is írták, nem mindegy, hogy komoly kapcsolatban, vagy ismerkedéskor/kapcsolat elején, de pl. az sem, hogy mit ábrázol a kép, milyen stílusban készíted, illetve mennyire van tehetséged ehhez.
Lehet, hogy kár fáradozni ezzel, ha nem annyira szívlelendō a végeredmény, nem biztos, hogy imádni fogja pusztán azért mert te csináltad és sokat dolgoztál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!