Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Szerintetek ez jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek ez jó szett randira, vagy sok?

Figyelt kérdés

Gáz, ha valaki így öltözködik? (korodat írd mellé ha szerinted gáz)

Köszi, puszi! :D

2019. ápr. 19. 21:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20, ha veled randiznék levehetnéd rólam, persze csak akkor, ha te vagy az a lány, aki amúgy nem az a lány :D
2019. ápr. 19. 22:59
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyeztess szerintem a húszassal. :)

32/f

2019. ápr. 20. 00:05
 23/27 anonim ***** válasza:

Ja. Meg legyen már egy öved! :D

32/f

2019. ápr. 20. 00:06
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem keresek a kákán is csomót, csak leírtam a véleményem. Ő kérdezte. Természetesen nem ezen múlna a második randi, és ez nem egy feltűnő dolog, de jó lenne, ha az emberek nem ragaszkodnának mindig az aktuális divathoz, ha az nem áll nekik jól. Ha a kérdező egy férfi modell szépségével van megáldva, viselje. Én sem veszek fel kivágott ruhát, nem azért, mert nem tetszik, hanem azért, mert kicsik a melleim, nem mutatnak rajtam jól. Attól, hogy az egyik ismerősöm ragaszkodik a csíktangához, mert az szerinte nőies, még rosszul áll rajta, mert 100 kg. Ez van.
2019. ápr. 20. 05:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jó :)
2019. ápr. 20. 07:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Jó szett lenne, de most éjszaka is olyan dögmeleg van, hogy kirohadnék ennyi cuccban
2019. ápr. 20. 08:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2019. ápr. 20. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!