Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot szeretnél, első randira túl sok és felejtős...
Ha csak egy, egy éjszakás gyors kalandot szeretnél tökéletes, mivel teljes mértékben bemutatod neki az árut előtte, nem vehet zsákbamacskát ;)
csinos ruha, aztamindenit, imádom az ilyesmit (39/FF vagyok).
De.. akkor is azt mondom, hogy első randira "sok", főleg, ha a srác félénkebb.
Így -10 fokban tökéletes, legalább a hidegtől álló bimbik a helyék tartják, és nem csúszik szét a dekoltázs még jobban.
Mondjuk nekem arról is megvan a véleményem, aki ilyen ruhában emberek közé megy, de biztos én vagyok konzervatív. Mindenesetre nálam nagyon gyorsan véget érne a randi, nekem igenis kínos egy olyan nővel mutatkozni, aki az egész mellét a kirakatba vágva vonul mellettem.
Bocs.
nagyon jo csak nem elso randira ha csak nem az a celod h ezzel kifejezd h minimum elojatek is legyen vagy azt h alig varod h a pasi rad vesse magat mert nagyon bejon neked szexualisan.
ha komoly kapcsolatot akarasz azt fejezd is ki ugy hogy kevesebbet mutatsz meg magadbol elsore ezzel jelezve h a masik megismerese a cel es nem elsodlegesen testileg. 30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!